ΤΡΟΜΕΡΟ στατιστικό ο Καρέλης

ΤΡΟΜΕΡΟ στατιστικό ο Καρέλης

Ποιο είναι το επίτευγμα του 23χρονου που σκοράρει φέτος τα πιο κρίσιμα γκολ για την ομάδα του «τριφυλλιού» και πιο ποσοστό νικών του «τριφυλλιού» συνοδεύει το σκοράρισμα του.

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Νίκος Καρέλης έδωσε τη λύση για να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα. Ο επιθετικός των «πρασίνων» έχει σκοράρει 8 τέρματα, σε ισάριθμα διαφορετικά παιχνίδια και με εξαίρεση τον αγώνα στην Τούμπα, σε όλα τα υπόλοιπα ματς όποτε σκόραρε, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη.

[ads2]

Αυτό σημαίνει πως οι «πράσινοι» έχουν πάρει το 87,5% των αγώνων (7 στους 8) στους οποίους έχει σκοράρει ο 23χρονος στράικερ. Είναι αξιοσημείωτο πως ο Καρέλης έχει ισορροπία στο σκοράρισμα, στα εντός και εκτός έδρας αφού έχει σημειώσει από τέσσερα μέσα και μακριά από τη Λεωφόρο, ενώ σημείωσε για 2η φορά γκολ στο ίδιο λεπτό φέτος, αφού στο 72΄είχε βάλει γκολ και στη Λεωφόρο.

Επιπλέον το ακόμα πιο σημαντικό, είναι πως ο Καρέλης έχει φέτος συμμετοχή σε πάνω από τα μισά γκολ των «πρασίνων». Με την ασίστ που έβγαλε στον Νίκο Καλτσά, έφτασε τις τρεις ασίστ και με αν όλα αυτά τα υπολογίσει κανείς αθροιστικά, ο 23χρονος φορ, έχει συμμετοχή στα 11 από τα 20 φετινά τέρματα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι αγώνες στους οποίους έχει σκοράρει φέτος ο Καρέλης:

1η αγωνιστική: Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-2 (το γκολ της ισοφάρισης στο 51’)
2η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Καλλονή 4-0 (το 1-0 στο 8’)
4η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 3-0 (το 2-0 στο 14’)
7η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννενα 3-1 (το 1-0 στο 17’)
8η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-1 (μείωσε σε 3-1 στο 74’)
10η αγωνιστική: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-2 (ισοφάρισε σε 1-1 στο 72’)
13η αγωνιστική: Βέροια – Παναθηναϊκός 0-1 (στο 86’)
14η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-0 (το 1-0 στο 72’)

sportfm.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News