Στραματσόνι, ο καλύτερος...

Στραματσόνι, ο καλύτερος...

Ο Λάζαρος Λάμπρου, μία από τις μεγάλες ελπίδες του Παναθηναϊκού, μίλησε για τον Αντρέα Στραματσόνι, την ομάδα και τον ίδιο.

Ο νεαρός άσος μίλησε στην κάμερα της Nova και ιδού τι είπε:

– για το ματς με τη Βέροια και την αλλαγή κλίματος: Έχει βελτιωθεί το κλίμα μετά τη νίκη. Είναι καλό για την ομάδα να χτίσει ένα σερί. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

[ads2]

– για τον Στραματσόνι: «Είναι ένας προπονητής που ρίχνει το βάρος στην τακτική. Μας βοηθάει, μας δίνει συμβουλές, είναι ό,τι καλύτερο για τα νέα παιδιά να έχουν τον Στραματσόνι»

– για το αν «μαθαίνει» από τους συμπαίκτες του: «Έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Τον Μπεργκ, τον Πέτριτς, τον Κλωναρίδη, τον Καρέλη. Απ’ όλους προσπαθώ να πάρω κάτι για να γίνομαι καλύτερος».

– για το γεγονός ότι είναι πλέον στην πρώτη ομάδα: «Ανταγωνισμός υπήρχε πάντα. Και πριν και τώρα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, όμως, θα βγεις σίγουρα πιο δυνατός, θα κερδίσεις πράγματα».

– για το ματς με τον Αστέρα: «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα πάρουμε τη νίκη, γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, αλλά αν ο Παναθηναϊκός είναι όπως πρέπει να είναι θα πάρει τη νίκη».

– για τα σενάρια που ακούγονται σχετικά με το ενδιαφέρον ξένων ομάδων: «Δεν ασχολούμαι με τα media. Προσπαθώ να είμαι προσηλωμένος στην προπόνηση και να κρατώ χαμηλά το κεφάλι.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News