Δεν πάει πουθενά!
Ο Μάρκους Μπεργκ δεν έχει τάσεις φυγής και το περιβάλλον του ξεκαθαρίζει πως θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.
[ads]
Οι προτάσεις για τον Μπεργκ είναι πολλές, η Μαρσέιγ του Μίτσελ φέρεται να επιστρέφει, αλλά ο παίκτης δεν έχει στο μυαλό του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.
Μπορεί η κατάσταση στον Παναθηναϊκό να μην είναι η καλύτερη, να υπάρχει προβληματισμός από τον Σουηδό ακόμα και για το πως τον αντιμετωπίζουν οι διαιτητές, αλλά το να φύγει από τους «πράσινους» τη στιγμή που ακολουθεί και το Euro είναι απίθανο σύμφωνα με το περιβάλλον του.
«Ο Μάρκους δεν θα πάει πουθενά τον Γενάρη. Δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει αυτό και δεν έχει περάσει καθόλου απ΄ το μυαλό του κάτι τέτοιο», έλεγε στενός άνθρωπος του Μπεργκ στην εφημερίδα «Goal».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ραντεβού Παναθηναϊκού-Κομπότη για Τσάπρα»
- Νέο βίντεο από τον Βοτανικό και προσωρινή παύση μετά το ατύχημα
- «Οριστικό deal Παναθηναϊκού-Καμαρά μέσα στο Σαββατοκύριακο - Οι όροι της συμφωνίας»
- «Η ομάδα φαβορί για Σορτς αν φύγει από τον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Ο φορ που ψάχνει ο Νίστρουπ, προς διπλή αποχώρηση