"Μένουμε στη νίκη και συνεχίζουμε"

"Μένουμε στη νίκη και συνεχίζουμε"

Στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μπορεί να κερδίζει πιο εύκολα τα ματς στάθηκε ο σκόρερ της αναμέτρησης με την Βέροια Νίκος Καρέλης.

[ads]

Ο Καρέλης που σήμερα είχε την ονομαστική του γιορτή, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε αρχικά για το δώρο που έδωσε αυτός στον Παναθηναϊκό: «Σήμερα έδωσα ένα δώρο στην ομάδα μου».

Για το ότι σήμερα έπαιξε μόνος του μπροστά: «Δεν είναι πρώτη φορά που παίζω μόνος μου μπροστά, έχουμε παίξει και άλλες φορές έτσι. Σήμερα οι οδηγίες ήταν διαφορετικές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, μετά το πρώτο εικοσάλεπτο δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ. Μένουμε στη νίκη και συνεχίζουμε».

Για τις οδηγίες του Στραματσόνι: «Μας έχει πει να παίζουμε από πίσω και να δημιουργούμε φάσεις στην κόντρα για να βρούμε τον αντίπαλο αδύναμο και να κλείνουμε στο κέντρο. Ας κερδίζουμε ανεξάρτητα το σκορ. Προσπαθούμε να περάσουμε όλα τα θέματα του αγώνα και να τα διαφοροποιήσουμε. Σήμερα τα πράγματα πήγαν όπως έπρεπε».

Για το πόσο έλειψε ο Μπεργκ: «Είχαμε και άλλους παίκτες σήμερα, μακάρι να ήταν εδώ και να μας βοηθούσε και ελπίζω να επιστρέψει σύντομα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News