Νέο... μπάχαλο με τη δίκη του Noor1!

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις στη δίκη του Noor1, η σημερινή όμως ξεπερνάει τα συνηθισμένα, καθώς από αβλεψία προφανώς του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου δίκαζε σήμερα την υπόθεση των κατηγορουμένων της Siemens, οι δύο δίκες αναμένεται να συναντηθούν την ίδια μέρα και ώρα στην ίδια αίθουσα!

[ads]

Λόγω ακαταλληλότητας της αίθουσας που επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα (27/11) η υπόθεση των 64 κατηγουρουμένων της Siemens, το δικaστήριο διέκοψε την υπόθεση για τις 15 Δεκεμβρίου, στη μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Εφετείου της Αθήνας.

Προφανώς βέβαια οι δικαστές δεν γνώριζαν -και δεν έσπευσε να τους ενημερώσει κάποιος- ότι στην ίδια αίθουσα την ίδια μέρα και την ίδια ώρα, αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη του Noor1.

Το τι θα γίνει πλέον παραμένει άγνωστο, το ποια δηλαδή από τις δύο δίκες θα είναι αυτή που θα αλλάξει ημερομηνία.

Σε ό,τι αφορά τη δίκη την υπόθεση της Siemens, δεν πρόλαβε να προσέλθει στο δικαστήριο η μεταφράστρια της γαλλικής που ζητήθηκε νωρίτερα για τον κατηγορούμενο Ζαν Κλoντ Οσβαλτ.

Λίγο πριν τη διακοπή, ο πρόεδρος της έδρας ανέγνωσε τον κατάλογο των μαρτύρων κατηγορίας, μεταξύ των οποίων ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Κάντας, οι επιχειρηματίες Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και Δημήτρης Κοντομηνάς και ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλογλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News