Μόνιμα στην πρώτη ομάδα ο Λάμπρου

Μόνιμα στην πρώτη ομάδα ο Λάμπρου

Από την περασμένη εβδομάδα ο Λάζαρος Λάμπρου έχει αρχίσει να προπονείται σε μόνιμη βάση με την πρώτη ομάδα του τριφυλλιού και θα παίζει με την U20 για να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του.

[ads]

ΣΤην “μετάθεση” του Λάζαρου Λάμπρου μόνιμα στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού προχώρησαν στο τριφύλλι. Από την περασμένη Πέμπτη ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός ειδοποιήθηκε πως από εδώ και στο εξής θα κάνει προπονήσεις με τους άνδρες και θα ενισχύει την U20 μόνο στα παιχνίδια της.

Μέχρι τώρα μόνο ο Βασίλης Αγγελόπουλος, ήταν ο μόνος από τους μικρούς, που έκανε μόνιμα προπονήσεις με την πρώτη ομάδα αλλά πλέον και ο Λάμπρου θα μετέχει τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας στο πρόγραμμα των πράσινων και θα δουλεύει υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε μέχρι τώρα.

Άλλωστε στο τριφύλλι πιστεύουν αρκετά στο ταλέντο του 18χρονου επιθετικού ο οποίος έχει δείξει ότι διαθέτει τα φόντα για να παίξει στον Παναθηναϊκό ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι βρίσκονται και σε συζητήσεις με τον πατέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Ο Λάμπρου, ο οποίος ήδη έχει πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με το τριφύλλι στο στήθος στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό μετείχε κανονικά στην διπλή προπόνηση του Παναθηναϊκού και την Τρίτη και το ίδιο θα γίνεται καθημερινά από εδώ και στο εξής.

Σε ότι είχε να κάνει με το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης αυτή μετά το αρχικό ζέσταμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και στη συνέχεια μικρά παιχνίδια ενώ οι Τελάντερ και Βέμερ πάλι προπονήθηκαν μόνοι τους. Η προπόνηση της Τετάρτης (25/11) είναι προγραμματισμένη για τις 3.00 το μεσημέρι.

sport24

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News