Αγοράζει ψήφους μοιράζοντας κρατικό χρήμα ο Κοντονής! (pic)

Μέσα σε χρόνο dt ο Υπουργός των… ίσων αποστάσεων ενέκρινε έργα 2,5 εκατ. ευρώ για την εκλογική του πελατεία.

[ads]

Την ώρα που ο ελληνικός λαός υποφέρει για να τα βγάλει πέρα, κάποιοι Υπουργοί της Κυβέρνησης, με τακτικές «Γκόρτσου», προσπαθούν να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον. Κι όλα αυτά μοιράζοντας το κρατικό χρήμα με το τσουβάλι, όλως τυχαίως, στην εκλογική τους περιφέρεια! Ο Σταύρος Κοντονής αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της νοοτροπίας, που όχι μόνο οδήγησε τη χώρα στο γκρεμό αλλά όπως φαίνεται θα την πάει ακόμη παρακάτω. Βλέπετε όταν στην τρίτη κυβέρνηση του μνημονίου, η τακτική του «δώσε κρατικό χρήμα κι… αγόρασε ψηφαλάκια», ζει και βασιλεύει, αντιλαμβάνεσαι πως οι πολιτικοί αγρόν αγοράζουν.

Εν προκειμένω συνθετικό τάπητα και ηλεκτροφωτισμό! Πριν καλά-καλά συμπληρώσει ένα χρόνο στα καθήκοντα του και με δεκάδες στάδια να ρημάζουν αφημένα στη μοίρα τους, παρότι φιλοξενούν κάθε εβδομάδα δεκάδες χιλιάδες φιλάθλων, ο Σταύρος Κοντονής… έσπευσε να εγκρίνει το έργο προϋπολογισμού 995.000 ευρώ για να αλλάξει τα φώτα και να τοποθετήσει συνθετικό τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών!

Όλως τυχαίως ο Υπουργός που μας έχει φλομώσει περί αμεροληψίας και ίσων αποστάσεων, με συνοπτικές διαδικασίες έτρεξε πιο γρήγορα και από τον… Μπολτ, ώστε την 1η Δεκεμβρίου να γίνει η δημοπρασία για την εταιρία που θα αναλάβει το έργο! Κι όλα αυτά στην Ελλάδα της κρίσης που ο κοσμάκης βλέπει τους μισθούς, τις συντάξεις και τη ζωή του να πετσοκόβονται μέρα με τη μέρα. Και δεν σταματάμε εδώ… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο… τυφώνας Κοντονής, έχει δρομολογήσει ήδη και την κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου της Παναγούλας (όλως τυχαίως επίσης στη Ζάκυνθο), το κόστους του οποίου θα ξεπεράσει το 1.500.000 ευρώ!!!

Προφανώς κάποιοι υπάλληλοι της ΓΓΑ, την ώρα που ο Κοντονής μπήκε για πρώτη φορά στο γραφείο του, του είχαν βάλει πάνω-πάνω τους φακέλους των δύο συγκεκριμένων έργων, με αποτέλεσμα να πάρουν προτεραιότητα! Μπράβο στον Υπουργό που δείχνει έμπρακτα σε όλους ότι η παλιά, παρηκμασμένη, πελατειακή Ελλάδα είναι ΕΔΩ. Αφήστε που με τη φόρα που έχει πάρει ο Κοντονής κάθε ψηφοφόρος του θα αποκτήσει ένα Κλειστό ή ανοικτό Γυμναστήριο!

12272852_10207096435661675_1180048254_n

Πηγή: Leoforos

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News