Ήττα για την Κ17

[ads]

Ήττα για την ομάδα των Εφήβων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είδαν την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου να επικρατεί 2-0 για την 9η αγωνιστική του 1ου γύρου του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λίγκας.

[ads]

Το συγκρότημα του Κώστα Φρατζέσκου γνώρισε την 3η ήττα του σε 6 ματς, με τον Κουτσοπόδη να ανοίγει το σκορ για τον Πανιώνιο στο 26’ της αναμέτρησης. Το 2-0 έγινε με πανομοιότυπο τρόπο στο 36’, με τον Γιαννή να είναι ο σκόρερ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν είχαν ουσία. Παρότι ήλεγχαν το παιχνίδι, δεν απείλησαν την εστία του Πανιωνίου και μοιραία το 2-0 δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Εξαρχάκος, Σπυρόπουλος, Κοντογιάννης (26’ Αρβανίτης), Γιαννής, Κουτσοποδιώτης, Ευαγγέλου, Δημητρόπουλος, Ουργκές (79’ Βέλμαχος), Ματσαδές (88’ Αδαμίδης), Σουρνάκης (62’ Βερνάρδος), Αναστόπουλος (83’ Δερμιτζάκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογιώργος, Γκουντούνας (87’ λ.τ. Μαργαρώνης), Ντόκο, Μανιδάκης, Νικολογιάννης, Βαρέσης (46’ Σκεντεράι), Αποστολάκης, Ξεπαπαδάκης, Λώλος (75’ Ζώτος), Καλομοίρης, Δημήτρουλας (46’ Χριστοδούλου).

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version