Ήττα για την Κ17

[ads]

Ήττα για την ομάδα των Εφήβων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είδαν την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου να επικρατεί 2-0 για την 9η αγωνιστική του 1ου γύρου του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λίγκας.

[ads]

Το συγκρότημα του Κώστα Φρατζέσκου γνώρισε την 3η ήττα του σε 6 ματς, με τον Κουτσοπόδη να ανοίγει το σκορ για τον Πανιώνιο στο 26’ της αναμέτρησης. Το 2-0 έγινε με πανομοιότυπο τρόπο στο 36’, με τον Γιαννή να είναι ο σκόρερ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν είχαν ουσία. Παρότι ήλεγχαν το παιχνίδι, δεν απείλησαν την εστία του Πανιωνίου και μοιραία το 2-0 δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Εξαρχάκος, Σπυρόπουλος, Κοντογιάννης (26’ Αρβανίτης), Γιαννής, Κουτσοποδιώτης, Ευαγγέλου, Δημητρόπουλος, Ουργκές (79’ Βέλμαχος), Ματσαδές (88’ Αδαμίδης), Σουρνάκης (62’ Βερνάρδος), Αναστόπουλος (83’ Δερμιτζάκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογιώργος, Γκουντούνας (87’ λ.τ. Μαργαρώνης), Ντόκο, Μανιδάκης, Νικολογιάννης, Βαρέσης (46’ Σκεντεράι), Αποστολάκης, Ξεπαπαδάκης, Λώλος (75’ Ζώτος), Καλομοίρης, Δημήτρουλας (46’ Χριστοδούλου).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News