«Δίψα» Πράνιτς για το ντέρμπι!
[ads]
Ο Ντάνιελ Πράνιτς δεν νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, προκειμένου ο Στραματσόνι να τον έχει στο πλάνο του για το ντέρμπι.
[ads]
Ο Ντάνιελ Πράνιτς επέστρεψε νωρίτερα στο Κορωπί, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η Κροατία του έδωσε ειδική άδεια προκειμένου να γυρίσει στην Αθήνα και να μην ταλαιπωρηθεί με το φιλικό κόντρα στη Ρωσία.
Έτσι, λοιπόν, ο Κροάτης άσος γνώρισε τον Αντρέα Στραματσόνι και στις εξετάσεις που του έγιναν επιβεβαιώθηκε πως ο Πράνιτς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και δεν νιώθει πια ενοχλήσεις.
Φυσικά ο «Πράνια» δεν θέλει να χάσει το ντέρμπι του Σαββάτου, αλλά αυτό θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις, αν καταφέρει να βγάλει χωρίς πρόβλημα το πλήρες πρόγραμμα και να δώσει μία επιπλέον λύση στον Ιταλό τεχνικό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»