Με αυτόν έπαθε... πλάκα ο Στραματσόνι

Με αυτόν έπαθε... πλάκα ο Στραματσόνι

[ads]

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός εξέπληξε τον Ιταλό τεχνικό ως αριστερός χαφ και θέτει υποψηφιότητα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

[ads]

Η πλήρης ενσωμάτωση του Μάικλ Εσιέν στην ομάδα και η θετική παρουσία του στο φιλικό με το Λεβαδειακό σκόρπισε χαμόγελα στην τεχνική ηγεσία και τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού.

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, εντούτοις, είναι αυτός έχει εκπλήξει ευχάριστα τον Αντρέα Σταματσόνι στο σύντομο διάστημα της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας.

Ο 22χρονος Νιγηριανός εμφανίζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στις τελευταίες προπονήσεις και αντεπεξήλθε περισσότερο από κάθε άλλον “πράσινο” στο ρόλο που του έδωσε ο Ιταλός τεχνικός στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου στο Κορωπί.

Ητοι αυτόν του αριστερού χαφ, ρόλος για τον οποίο αρκετοί θα είχαν ασφαλώς ενστάσεις για το βαθμό της προσαρμογής του, με δεδομένες τις τακτικές αδυναμίες που έχει εμφανίσει μέχρι σήμερα στο παιχνίδι του.

Κι όμως ο “Ατζα” όχι μόνο ανταποκρίθηκε καλύπτοντας με συνέπεια τα καθήκοντά του, σημειώνοντας και το μοναδικό γκολ του Παναθηναϊκού, αλλά πήρε πρωτοβουλίες και ρίσκα, πρέσαρε σωστά, συνεργάστηκε με το Νάνο, τους παίκτες του άξονα και τον επιθετικό της πλευράς του και εξέπληξε ευχάριστα τον “Στράμα”.

Με δεδομένη την εικόνα του Νιγηριανού αλλά και την έλλειψη πολλών επιλογών για τη θέση του μεσοεπιθετικού της αριστερής πλευράς, ο Ιταλός προπονητής τον έχει σοβαρά στο μυαλό του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλο αυτό το διάστημα (και μέχρι το Σάββατο) απουσιάζουν απ’ το Κορωπί οι διεθνείς Μπεργκ, Καρέλης, Αμπεϊντ, Νίνης και Πράνιτς που εμπεριέχονται στον “κορμό” των λεγόμενων βασικών της ομάδας και τουλάχιστον οι τρεις πρώτοι θεωρούνται σίγουροι για την ενδεκάδα.

Στην άμυνα οι Στιλ, Βέμερ, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης και Νάνο είναι τα ακλόνητα φαβορί και μόνο ο Πράνιτς θα μπορούσε να απειλήσει τον Ισπανό φουλ μπακ, στην επίθεση το δίδυμο Καρέλη-Μπεργκ δεν πρόκειται να “σπάσει”, αλλά για την τετράδα των μέσων προβλέπεται μεγάλη μάχη, με μοναδικό σίγουρο τον Ζέκα και τις τρεις θέσεις διεκδικούνται από Αμπεϊντ, Λουντ, Λαγό, Ατζαγκούν, Νίνη και Πράνιτς.

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News