Τι έχασες ρε Μπεργκ; (vid)

Τι έχασες ρε Μπεργκ; (vid)

[ads]

Ο Μάρκους Μπεργκ ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα, «έβγαλε» όλο το 90λεπτο, αλλά στάθηκε άτυχος.

[ads]

Ο εππιθετικός του Παναθηναϊκού πήρε φανέλα βασικού και μαζί με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς αποτέλεσαν το επιθετικό δίδυμο της Σουηδίας κόντρα στη Δανία.

Ο Μπεργκ ήταν ιδιαίτερα κινητικός στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε μέσα σε όλες τις φάσεις των γηπεδούχων, αλλά δεν κατάφερε να τις τελειώσει. Στο 18′ έπιασε το πλασέ στην κίνηση, αλλά ο τερματοφύλακας της Δανίας είπε «όχι» με εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο 20′ έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ και στο 31′ του παρουσιάστηκε η μεγαλύτερη (έως εκείνο το σημείο) φάση της Σουηδίας. Ο Ιμπραϊμοβιτς έβγαλε τετ α τετ τον φορ του Παναθηναϊκού, αυτός σούταρε, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το δεύτερο γκολ της Σουηδίας (50′) οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν, έδωσαν χώρο στους Δανούς και ο Μπεργκ δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα.


Marcus Berg Amazing shoot Sweden vs Denmark 14… από enteritament

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News