Έκλεισε... 12ωρο!

Έκλεισε... 12ωρο!

[ads]

Εργασιομανής αποδεικνύεται ο Αντρέα Στραματσόνι καθώς συμπλήρωσε σχεδόν 12 ώρες στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού!

[ads]

Η Τετάρτη (11/11) ήταν η πρώτη ημέρα κατά την οποία ο Αντρέα Στραματσόνι εργάστηκε ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Για να ακριβολογούμε, όπως γράφει η σημερινή «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο Ιταλός όχι απλά… εργάστηκε αλλά «ξημερώθηκε» στο Κορωπί! Ο 39χρονος προπονητής πήγε νωρίς το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης» κι έφυγε μετά τις 21:00 το βράδυ!

Ο «Στράμα» είχε κάθε στιγμή δίπλα του τους τρεις συνεργάτες του αλλά και τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», Λεωνίδα Βόκολο, προσπαθώντας να ρυθμίσει την παραμικρή λεπτομέρεια. Ο Στραματσόνι θέλει να κάνει τα πάντα βήμα-βήμα και να μην αφήσει τίποτα στην τύχη, έτσι ώστε να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα με τον Παναθηναϊκό.

Για αυτό το λόγο, ο Ιταλός φαίνεται πως είναι… εργασιομανής και δεν σταματάει να δουλεύει πριν είναι απόλυτα σίγουρος ότι έχουν γίνει όλα όσα θέλει. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως ακόμα ο Στραματσόνι μένει σε ξενοδοχείο αφού δεν είχε τον χρόνο να ψάξει για το νέο του σπίτι στην Αθήνα. Αυτό θα το κάνει τις επόμενες ημέρες, όταν θα έρθει και η σύζυγός του στην Ελλάδα έτσι ώστε να πάρει και τη δική της γνώμη για το που θα μένουν στην Αθήνα…

leoforos

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News