«Έφυγα με άσχημο τρόπο από τον Παναθηναϊκό»

«Έφυγα με άσχημο τρόπο από τον Παναθηναϊκό»

[ads]

Ο Γιώργος Καραγκούνης τόνισε πως έφυγε με άσχημο τρόπο από τον Παναθηναϊκό, αλλά το κλείσιμο της καριέρας του έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Ο τσακωμός του με τον Λέτο στην προπόνηση.

[ads]

O Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2NightShow» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος από του από τον Παναθηναϊκό, αν θα επιστρέψει στο Τριφύλλι σε κάποιο άλλο πόστο, για την Εθνική ομάδα, αλλά και για τον τσακωμό του με τον Λέτο.

Για το αν έχει πικραθεί από τον Παναθηναϊκό: «Κάθε εμπόδιο για καλό. Όταν έφυγα το 2012 από την ομάδα δεν έφυγα με τον καλύτερο τρόπο. Στα 35 μου πήγα και έπαιξα στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Να τελειώνεις την καριέρα σου στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Στον Παναθηναϊκό ήμουν από μικρό παιδί, έπαιξα 10 χρόνια, παίξαμε φανταστικά ματς στην Ευρώπη. Για μένα εκεί είναι το μέτρο σύγκρισης και μετά το πρωτάθλημα σε μια μικρή χώρα όπως είναι η Ελλάδα».

Για το αν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό σε κάποιο πόστο: «Είναι υποθετικό. Αυτή τη στιγμή θέλω να ασχοληθώ με την οικογένειά μου».

Για την Εθνική ομάδα: «Γίνανε όλα πολύ γρήγορα. Πήγα σε μία δύσκολη στιγμή. Όταν χάνεις όλα φταίνε. Ήταν μία εμπειρία. Όταν ξεκινάς με ήττα και μετά πάλι με ήττα δεν είναι εύκολο να γυρίσεις στις νίκες. Όταν ήμασταν εμείς ξέραμε ότι είχαμε αυτοπεποίθηση και ξέραμε ότι με κάποιον τρόπο θα κερδίσουμε. Πρέπει οι ίδιες παίκτες να βγούνε μπροστά και να το πάρουν πάνω τους».

Για όσα λέγανε για τον τρόπο που παίρνει τα φάουλ και τις αντιδράσεις του: «Όλα τα δέχεσαι και τα ακούς. Τις περισσότερες φορές γελάω. Όλοι το έχουμε κάνει αυτό πολύ μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Το ίδαλμά μου στον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Σαραβάκος, το έχει κάνει αυτό».

Για το αν είχε τσακωθεί με κάποιον ποδοσφαιριστή και μετά δεν τα βρήκαν: «Είχα τσακωθεί στην προπόνηση. Με τον Λετο»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News