Οι πρώτες δοκιμές του Στραματσόνι

Οι πρώτες δοκιμές του Στραματσόνι

[ads]

Την πρόθεσή του να μην αλλάξει πολλά στον Παναθηναϊκό που παραλαμβάνει, εξέφρασε στους νέους του παίκτες ο Αντρέα Στραματσόνι, ωστόσο ο Ιταλός ετοιμάζεται να βάλει τη δική του «πινελιά» στην ομάδα.

[ads]

Ο Ιταλός τεχνικός που είναι λάτρης της τακτικής, στο πλαίσιο της σημερινής πρώτης του προπόνησης δοκίμασε πράγματα που αφορούν τον τομέα των σχηματισμών μέσα στο γήπεδο και συγκεκριμένα η μεγάλη διαφορά με ό,τι είχε συνηθίσει ο Παναθηναϊκός είναι η μετατροπή του συστήματος σε 4-4-2 στην ευθεία.

Στη θέση των αμυντικών χαφ, δοκίμασε τους Ζέκα και Εσιέν ενώ στις πρώτες του οδηγίες ζητούσε παιχνίδι με δύο επαφές ενώ ζητούσε να εξαντλείται κάθε περιθώριο ώστε η μπάλα να πηγαίνει μπροστά και όχι προς τα πίσω.

Αξιόπιστα συμπεράσματα σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα δεν μπορούν να εξαχθούν, διότι οι δύο ομάδες ήταν μπερδεμένες και για παράδειγμα ο Τάσος Λαγός χρησιμοποιήθηκε ως δεξί χαφ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News