"Χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό"

"Χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό"

[ads]

Ο Ράσμους Τελάντερ μίλησε στους συμπατριώτες του για τη θητεία του στην Ελλάδα.

[ads]

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός υπογράμμισε πως είναι πανευτυχής στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στις δικές του εμφανίσεις και τόνισε πως «έχουμε πολύ καλή ομάδα με τεράστιες δυνατότητες…»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «NORDJYSKE Medier»

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Και η κοπέλα μου είναι πολύ ευτυχισμένη εδώ…», ανέφερε αρχικά ο Τελάντερ.

Για το ντεμπούτο του κόντρα στον Λεβαδειακό, είπε: «Πήγε όπως ήλπιζα να πάει. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και το σημαντικό ήταν ότι κρατήσαμε το μηδέν».

Για το ματς με την Ξάνθη, όπου πέτυχε το γκολ της νίκης, σημείωσε: «Κερδίσαμε με δικό μου γκολ στο 83′ και ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Με βοήθησε πολύ…»

Για το ματς με τον Ολυμπιακό και το αν θα είναι έτοιμος, υπογράμμισε: «Είναι μία μάχη και θα τα δώσω όλα για να είμαι έτοιμος».

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού, ο Τελάντερ είπε: «Έχουμε μία πραγματική καλή ομάδα με τεράστιες δυνατότητες… Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά είμαι αισιόδοξος τόσο για την ομάδα, όσο και για εμένα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό και να κερδίσουμε τον τίτλο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News