«Δώρο» στον προπονητή ο Εσιέν
[ads]
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την συμφωνία με τον αντικαταστάτη του Αναστασίου, τη στιγμή που ο Μάικλ Εσιέν ανεβάζει ρυθμούς.
[ads]
Βέλικο Παούνοβιτς και Αντρέα Στραματσιόνι είναι τα φαβορί για τον πράσινο πάγκο και όπως όλα δείχνουν την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός θα κάνει προπόνηση με τον νέο προπονητή του.
Ωστόσο όποιος και να είναι ο εκλεκτός θα βρει και τον Μάικλ Εσιέν στη διάθεσή του. Ο Γκανέζος ανεβάζει στροφές, δεν νιώθει ενοχλήσεις και μέσα στη διακοπή για τις εθνικές ομάδας πρόκειται να είναι απόλυτα έτοιμος, σύμφωνα πάντα με το χρονοδιάγραμμα που είχαν στο Τριφύλλι.
Ο Εσιέν, πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» νιώθει πολύ καλά, έχει καλή διάθεση και ίσως αυτή την φορά η επιστροφή του να είναι γεγονός.
sdna
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αν δεν πήγαινε για Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε τον Πασκουάλ να πάει στο Ντουμπάι» (vid)
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα Αλαφούζου σε Ζέκα για Νέστρουπ
- «Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς»
- «Συμφώνησε και ο Αλαφούζος για Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό - Πόσο θα κοστίσει» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Αν έρθουν φίλοι του Παναθηναϊκού στο Final Four δεν θα υποστηρίξουν Ολυμπιακό»