Υπάρχει... ζωή στον Παναθηναϊκό

Υπάρχει... ζωή στον Παναθηναϊκό

[ads]

Με γκολ των Καρέλη και Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με ανατροπή στο Περιστέρι (1-2). ΟΡΓΙΑ από Κύζα και βοηθούς.

[ads]

Χωρίς ψυχολογία, χωρίς προπονητή, με ανατροπή στο σκορ, με κόντρα διαιτησία που του αρνήθηκε πέναλτι και δυο… οφσάιντ φαντάσματα, ο Παναθηναϊκός πήρε νίκη χρυσάφι (2-1) επί του Ατρόμητου.

Κόντρα σε όλους και σε όλα, το τριφύλλι έφερε «τούμπα» τον Ατρόμητο (στο ντεμπούτο Δέλλα) και έφυγε με τεράστιο διπλό απ’ το Περιστέρι (1-2).

Καρέλης και Μπεργκ (ηγέτης με τα όλα του στο δεύτερο μέρος) υπέγραψαν την μεγάλη νίκη των πρασίνων, απαντώντας στο τέρμα του Ναπολεόνι, αλλά και… στο διαιτητικό τρίο με τον Κύζα να αρνείται καθαρό πέναλτι στον Πέτριτς (στο 1-1) και τον βοηθό Σίπκα να σταματά με ανύπαρκτα οφσάιντ τους φορ του τριφυλλιού.

Το πήρε… πάνω του ο Ρούτερ βοηθώντας απ’ τον πάγκο με την αλλαγή συστήματος (σε 4-3-3), αλλά και με την είσοδο –κυρίως- του Πέτριτς. «Κολόνα» στην άμυνα ο Σάντσεθ, πολύ καλός και σταθερός ο Βέμερ στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κυβρακίδης (77′ Μπάλλας), Λαζαρίδης, Μ. Στότσεφ, Μπιτόλο, Γοδόι, Ουσέρο, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (66′ Λημνιός), Μαρσελίνιο (84′ Μπ. Στόιτσεφ), Ναπολεόνι.

Παναθηναϊκός (Στιβ Ρούτερ): Στιλ, Βέμερ, Σάντσεθ, Τριανταφυλλόπουλος, Πράνιτς, Ζέκα, Αμπεϊντ (60′ Ατζαγκούν), Λουντ (85′ Νάνο), Νίνης (67′ Πέτριτς), Καρέλης, Μπεργκ.

Διαιτητής: Γ. Κύζας (Δράμας).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News