Αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του Αναστασίου;

[ads]

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και φέρεται να περιμένει δυνατή πρόταση για τη συνέχεια της καριέρας του! Από την Ελλάδα ή από το εξωτερικό;

[ads]

Ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί από προχθές παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, πληρώνοντας τις συνεχείς αποτυχίες της φετινής σεζόν, από τον αποκλεισμό με την Καμπάλα μέχρι τη νέα γκέλα στο πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ, που έφερε την ομάδα στο -8 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, αν και στήριζε μέχρι τέλους τον Έλληνα τεχνικό, αναγκάστηκε να τον διώξει μετά το ξέσπασμα του κόσμου στη Λεωφόρο και πλέον οι Πράσινοι ετοιμάζονται να προσλάβουν τον Σέρβο τεχνικό, Βέλικο Παούνοβιτς.

Πάντως και ο Γιάννης Αναστασίου δε θα αργήσει όπως φαίνεται να βρει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη κάνει επαφές για το μέλλον του. Ο Έλληνας τεχνικός δε θεωρεί ότι έφυγε ως αποτυχημένος από το Τριφύλλι, διψάει για διάκριση και θέλει μία νέα πρόκληση, αυτή τη φορά, όμως, στο εξωτερικό.

Ο νεαρός κόουτς έχει καλό όνομα στις βόρειες χώρες -λόγω και της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής- και θέλει να το εκμεταλλευτεί τώρα που αποχώρησε από τους Πράσινους, δοκιμάζοντας την τύχη του εκτός συνόρων.

Μία ομάδα που έχει στη λίστα της τον Γιάννη Αναστασίου τα τελευταία χρόνια είναι η Γκενκ, η οποία τον είχε προσεγγίσει κατά το παρελθόν προκειμένου να τον “κλέψει” από τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, o Έλληνας προπονητής έχει συμφωνήσει σε όλα με τη βελγική ομάδα, ωστόσο έμεινε στους Πράσινους μετά από επιθυμία του άμεσου βοηθού του, Στιβ Ρούτερ, ο οποίος αρνήθηκε να φύγει από την Ελλάδα.

Πλέον, ο Γιάννης Αναστασίου είναι ελεύθερος και από τη στιγμή που η Γκενκ δεν πραγματοποιεί και την καλύτερη δυνατή πορεία στο βελγικό πρωτάθλημα (6η μετά από 14 αγώνες) είναι πολύ πιθανό αυτό το “φλερτ” να αναθερμανθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News