Αποχαιρετιστήριο γεύμα
[ads]
Τον Γιάννη Αναστασίου ευχαρίστησε σε αποχαιρετιστήριο γεύμα ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος του τόνισε πως θα είναι «κομμάτι» του Παναθηναϊκού.
[ads]
Ο Γιάννης Αλαφούζος διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Γιάννη Αναστασίου και το ίδιο ισχύει και μετά το τέλος της συνεργασίας τους. Έτσι, λοιπόν, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» oι δύο άνδρες γευμάτισαν το μεσημέρι της Τρίτης, με τον πρόεδρο του Τριφυλλιού να θέλει με αυτό τον τρόπο να αποχαιρετήσει τον πρώην τεχνικό της ομάδας.
Πάντως ο Αναστασίου σκοπεύει να μείνει για λίγο καιρό μακριά από τους πάγκους, ενώ σήμερα αναμένεται να βρεθεί στο Κορωπί και να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές. Όσο για την αποζημίωσή του συμφωνθήκε να λάβει όλο το ποσό του συμβολαίου του μέχρι το τέλος της σεζόν τμηματικά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ