Έρχεται και υπογράφει...

Έρχεται και υπογράφει...

[ads]

Οριστικοποιήθηκε η άφιξη του 38χρονου Σέρβου προπονητή στην Αθήνα την Τετάρτη για τις τελικές επαφές με τον Παναθηναϊκό.

[ads]

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα Βέλικο Παούνοβιτς στον Παναθηναϊκό, με τον 38χρονο Σέρβο να αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου και τον επόμενο προπονητή του «τριφυλλιού», εκτός απροόπτου.

Στην Αθήνα θα βρεθεί αύριο ο Βέλικο Παούνοβιτς για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο «Πάου» θα ζητήσει και δυο βοηθούς της επιλογής του, αίτημα που γίνεται δεκτό από το «τριφύλλι», και το μόνο που μένει για τις υπογραφές είναι να φιξαριστούν λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως από τον Παναθηναϊκό δεν έχουν αφήσει να διαρρεύσει το πότε θα φτάσει στην Ελλάδα, τι ώρα και με ποια πτήση κλπ., ο Σέρβος προπονητής. Στο «Τριφύλλι» θέλουν να τελειώσει το θέμα, να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός της ομάδας και στη συνέχεια προφανώς και θα υπάρξει τοποθέτησή του προ του Τύπου…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News