Ποιοι «πράσινοι» χάρηκαν για την απόλυση του Αναστασίου

[ads]

Δεν χρειάζεται να έχεις… αυτιά και μάτια στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για ν” αντιληφθείς ότι οι σχέσεις τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών δεν ήταν και στα καλύτερά τους…

[ads]

Ωστόσο και το ρεπορτάζ επιβεβαιώνει αυτό που έβλεπαν όλοι… Κάτι η φθορά των 2,5 χρόνων, κάτι οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού κατά των παικτών, κάτι τα άσχημα αποτελέσματα, κάτι η «ανάγκη» των ποδοσφαιριστών να βρουν εύκολη δικαιολογία. Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι αρκετοί από τους παίκτες μόνο που δεν πανηγύρισαν μαθαίνοντας ότι απολύθηκε ο Αναστασίου!

Στους έντονα δυσαρεστημένους δεν ήταν μόνο οι ποδοσφαιριστές, που έβλεπαν την ενδεκάδα με τα κιάλια, αλλά και ποδοσφαιριστές βασικοί-βασικότατοι, οι οποίοι είχαν άλλου τύπου παράπονα από τον 42χρονο τεχνικό.

Από τα πρωτοκλασσάτα ονόματα που γκρίνιαζε για τον Αναστασίου ήταν ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός χρεώνει στον προπονητή λάθη στην τακτική, αλλά και στη διαχείριση του ίδιου, αφού πολλές φορές άλλα του ζητούσε στις προπονήσεις, άλλα έλεγε στην ομιλία πριν από τους αγώνες και άλλα κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Ο Μπεργκ χρεώνει στον Αναστασίου και τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, θεωρώντας ότι δεν πήρε τα ρίσκα που θα έδιναν περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στον Παναθηναϊκό.

Κατά καιρούς γκρίνιες και παράπονα και μάλιστα ενώπιων όλων στις προπονήσεις είχαν εκφράσει οι παλιοσειρές, ο Πράνιτς και ο Πέτριτς (και πέρσι και ο Σίλντεφελντ), κυρίως για το γεγονός ότι το τεχνικό επιτελείο δεν δούλευε στο κομμάτι της τακτικής! Μάλιστα είχε γίνει και ένα επεισόδιο μεταξύ Πράνιτς και Ρούτερ για το συγκεκριμένο κομμάτι.

Παρ” ότι βασικός και αναντικατάστος αιχμές για τον Αναστασίου είχε εκφράσει και μάλιστα δημοσίως ο Λουκ Στιλ, μετά το φιλικό με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, λέγοντας ότι παρά το γεγονός ότι ήταν έτοιμος δεν χρησιμοποιήθηκε στα ματς με την Μπριζ!

Παράπονα από τη στάση του Έλληνα τεχνικού είχε και ο Σωτήρης Νίνης, ενώ όπως είναι λογικό αρνητικά συναισθήματα είχαν όσοι είχαν «τιμωρηθεί» από τον Αναστασίου και είχαν εμφανιστεί ως οι… αποδιοπομπαίοι τράγοι!

Ο Τριανταφυλλόπουλος που φάνηκε να πληρώνει τον αποκλεισμό από την Μπριζ. Ο Μπούρμπος που πλήρωσε τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, αλλά και οι παραγκωνισμένοι Δώνης και Χουχούμης!

Γενικά το κλίμα είχε βαρύνει επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην τελική απόφαση του Αλαφούζου…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News