Πρωτή φορά για Μπεργκ...

[ads]

Η γκίνια (όπως ήταν το χθεσινό δοκάρι με την ΑΕΚ), η κακή ανάπτυξη του Παναθηναϊκού αλλά και η σχεδόν μηδενική τροφοδότηση, έχουν αφήσει τον Μάρκους Μπεργκ δύο μήνες μακριά από τα γκολ.

[ads]

Για την ακρίβεια σε εφτά ματς του «τριφυλλιού».

Το τελευταίο τέρμα του Σουηδού ήταν στις 30 Αυγούστου, τη 2η αγωνιστική με την Καλλονή, ενώ είχε κάνει ένα καλό ξεκίνημα αφού είχε σκοράρει τόσο με την Μπριζ, όσο και με την Γκαμπάλα, ενώ ήταν πρωταγωνιστής και στο «διπλό» του Παναθηναϊκού στη πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό μ” ένα γκολ και μία ασίστ!

Στα 2,5 χρόνια που είναι στον Παναθηναϊκό ο Μπεργκ έχει σκοράρει 49 φορές σε 86 παιχνίδια, δηλαδή κάτι περισσότερο από 1 γκολ ανά δύο ματς! Ποσοστό 56,9%.

Φέτος έχει πέσει στο 30,7%, αφού έχει 4 γκολ σε 13 συνολικά ματς.

Το μεγαλύτερο προηγούμενο «κενό» διάστημα ήταν τη σεζόν 2013-14, από την 21η ως την 26η αγωνιστική, όπου είχε μείνει για 5 ματς χωρίς γκολ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό το διάστημα της αφλογιστίας του με τον Παναθηναϊκό, ο Σουηδός είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με την Εθνική ομάδα της χώρας του! Στις 9 Οκτωβρίου στο ματς με το Λιχτενστάιν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News