Είπε… αντίο ο Μέντες

Είπε... αντίο ο Μέντες

[ads]

Ύστερα από 16 χρόνια, ο Νταβίντ Μέντες κρέμασε τα παπούτσια του, προκειμένου να γίνει βοηθός προπονητή δίπλα στον Γιάννη Αναστασίου. To… αποχαιρετιστήριο μήνυμα και η «ανακοίνωση» της νέας καριέρας.

[ads]

Σπάρτα Ρότερνταμ, Άγιαξ, Μπρέντα, Άλκμααρ, Σάλτσμπουργκ και Παναθηναϊκός… Αυτό ήταν το 16ετές «ταξίδι» του Νταβίντ Μέντες ως ποδοσφαιριστής, στο οποίο έβαλε τέλος, προκειμένου να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο, ως προπονητής, στο πλευρό αρχικά του Γιάννη Αναστασίου.

«Ύστερα από 16 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θα ξεκινήσω πλέον το νέο κεφάλαιο ως προπονητής. Θα ‘μαι βοηθός σε ένα σπουδαίο κλαμπ, τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα και κυρίως την Σπάρτα Ρότερνταμ, από όπου ξεκίνησαν όλα.

Έπαιξα σ’ αυτήν 13 χρόνια, 5 εξ’ αυτών στην πρώτη ομάδα, στον Άγιαξ απέκτησα εμπειρία για έξι μήνες, ευχαριστώ την Μπρέντα για το πόσο φανταστικά πέρασα εκεί, την Άλκμααρ για τα εκπληκτικά χρόνια όπου κατέκτησα και το πρώτο μου πρωτάθλημα. Ευχαριστώ την Σάλτσμπουργκ που μου προσέφερε πλούσια εμπειρία στο εξωτερικό και πολλά άλλα. Φυσικά κατέκτησα εκεί το double.

Και τον Παναθηναϊκό, όπου πέρασα φανταστικά σαν παίκτης και πανηγυρίσαμε ένα Κύπελλο. Τώρα πια αυτή η ομάδα μου δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσω την νέα μου καριέρα μου και οφείλω ξανά να πω ευχαριστώ. Φυσικά, χωρίς την οικογένειά μου και τους φίλους μου, δεν θα μπορούσα να πετύχω όλα αυτά στη ζωή μου και συγκεκριμένα στην καριέρα μου» έγραψε στο Instagram ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς φίλους του -όσοι δεν το ήξεραν- για την απόφαση.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version