ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Εάν φύγει ο Αναστασίου, θα φύγω και εγώ»

[ads]

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ δημιούργησε νέο κύμα γκρίνιας για τον Γιάννη Αναστασίου, ως συνέχεια της αμφισβήτησης που έχει φυσικά σημείο αναφοράς τον διπλό καλοκαιρινό αποκλεισμό της ομάδας από τις ευρωδιοργανώσεις.

[ads]

Άλλωστε είτε το παραδέχονται στον Παναθηναϊκό είτε όχι, αυτή είναι η πηγή του κακού και όχι τα στραβοπατήματα στην Ελλάδα με τον Πανιώνιο και τον «δικέφαλο του βορρά».

Ωστόσο όπως έχει γραφτεί και ειπωθεί πολλές φορές η διοίκηση του Παναθηναϊκού στηρίζει στον απόλυτο βαθμό τον Έλληνα τεχνικό και είναι ενδεικτικό ότι έκανε δεκτή και μία από τις τελευταίες του επιθυμίες, σε ότι αφορά την απομάκρυνση του Γιάννη Βονόρτα.

Πάντως ενδεικτική της θέσης του Γιάννη Αλαφούζου για πλήρη στήριξη και κάλυψη του Αναστασίου ήταν η τοποθέτησή του, πριν από λίγες ημέρες σε ανθρώπους που του έθεσαν θέμα αλλαγής προπονητή! «Εάν φύγει ο Γιάννης (Αναστασίου), θα φύγουμε μαζί…», φανερώνοντας και την αδιαπραγμάτευτη θέση του ότι ο 42χρονος τεχνικός θα οδηγήσει και φέτος τον Παναθηναϊκό με στόχο την πραγματοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί από την αρχή της χρονιάς. Την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Κάτι που σημαίνει ότι στην πορεία εάν διαπιστωθούν αδιέδοξα, είναι πιθανό να υπάρξουν καρατομήσεις σε άλλες θέσεις αλλά όχι σε αυτή του προπονητή. Το τελευταίο ας το κρατήσουμε…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News