Αθλητές του οσφπ, μετέπειτα διαιτητές!

[ads]

Το Newspao.gr  κάνει μια αναδρομή σε αθλητές του Ολυμπιακού που αργότερα αναρριχήθηκαν στον χώρο της διαιτησίας και φυσικά ποτέ δεν ξέχασαν την ομάδα που ξεκίνησαν.

Συχνά πυκνά έχουν βγει ονόματα διαιτητών που υποστήριζαν τον Ολυμπιακό  ως φίλαθλοι και έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και φωτογραφίες.

Ας δούμε λοιπόν σύμφωνα με το βιβλίο 75 χρόνια απάτες ποιοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν καριέρα και ως διαιτητές. Συγκεκριμένα οι οκτώ «ερυθρόλευκοι»…δηλωμένοι ρέφερι  και παράλληλα ποδοσφαιριστές του οσφπ ήταν οι Κοσκινάς, Γραμματικόπουλος, Κατσιγιάννης, Κλειδουχάκης, Αποστολόπουλος, Πεζόνης, Κορσιάνος και Παυλίδης.

Στο μπάσκετ ο Θανάσης Γιοχαλής έκανε καριέρα ως αθλητής της καλαθοσφαίρισης σε ομάδες της Πάτρας ενώ τον ζήτησε ο Ολυμπιακός και προπονήθηκε με την «ερυθρόλευκη» φανέλα για περίπου 1,5 μήνα το 1971 όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Στο πόλο οι Μιχάλης Κουρέτας έπαιξε για τέσσερα χρόνια με το «σκουφάκι» του Ολυμπιακού (1986-90) και  έχει σφυρίξει αρκετές φορές την ομάδα του σε αγώνες. Τα ίδια ισχύουν και για τον Ανδρέα Μοίραλη  που έγινε πολίστας του Ολυμπιακού στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και φυσικά έχει σφυρίξει πολλές φορές τα «ερυθρόλευκα» γνώριμα του σκουφάκια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News