Ο Νίνης "γράφει" κανονικά τον Αναστασίου! (vid)

[ads]

Απίστευτο στιγμιότυπο από το Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός, με τον διεθνή μέσο να αγνοεί επιδεικτικά την εντολή που έδωσε από τον πάγκο ο προπονητής! Δείτε και θα καταλάβετε…

Ο Σωτήρης Νίνης όχι μόνο επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα του Τριφυλλιού στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, αλλά ήταν και με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, δίνοντας απαντήσεις σε …φίλους και εχθρούς.

Ο Έλληνας άσος μπήκε αποφασισμένος στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά ζήταγε συνεχώς την μπάλα και έψαχνε το γκολ με μακρινά σουτ. Έτσι, λοιπόν, όταν κέρδισε το πέναλτι στο 23ο λεπτό, ούτε καν σκέφτηκε ότι υπήρχε περίπτωση να χάσει τη μεγάλη αυτή ευκαιρία για να σκοράρει.

Μάλιστα, η κάμερα τον “έπιασε” αμέσως μόλις σηκώθηκε από το χορτάρι, να λέει απευθυνόμενος προς τον Λαγό, “φέρε την μπάλα“, δείχνοντας ότι αυτός θα είναι ο εκτελεστής. Ωστόσο, στο σημείο αυτό υπήρξε ένα μικρό μπέρδεμα, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου σηκώθηκε από τον πάγκο και έδωσε οδηγία να στήσει την μπάλα στα 11 μέτρα ο Πέτριτς! Ο Νίνης, όμως, δεν υπάκουσε, ανέλαβε την ευθύνη, σούταρε και έγραψε το 1-0 από την άσπρη βούλα.

Η κίνηση αυτή σίγουρα δε θα άρεσε στον κόουτς του Παναθηναϊκού, ο οποίος, πάντως, δύσκολα θα δώσει συνεχεία από τη στιγμή που γνωρίζει πόσο πολύ ήθελε ο παίκτης του να σκοράρει. Βέβαια, από την άλλη, μία τέτοια ενέργεια σε καμία περίπτωση δεν είναι σωστή για μία ομάδα που δουλεύει με κανόνες.

Δείτε το σχετικό βίντεο και ακούστε τον ρεπόρτερ πάγκου να μεταδίδει το συγκεκριμένο γεγονός…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News