Τι το ήθελες ρε Σάντσεθ...

Τι το ήθελες ρε Σάντσεθ...

[ads]

Την δυσφορία τους σχετικά με την απόδοση του Σέρχιο Σάντσεθ και του Νάνο Γκονζάλεθ εξέφρασαν οπαδοί του Παναθηναϊκού στο instagram.

Αφορμή έγινε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Ισπανός στόπερ των «πράσινων», μέσω της οποίας ευχύθηκε στον συμπατριώτη του για τα γενέθλιά του.

Ο Ισπανός στόπερ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο στόχαστρο και άκουσε τα εξ αμάξης από οπαδούς του «τριφυλλιού», που προφανώς δεν έχουν μείνει καθόλου ικανοποιημένοι με την παρουσία του στην Ελλάδα και τους «πράσινους».

«Παίξτε μπάλα γαμ@ τον θεό σας», ήταν ένα από τα σχόλια στον Σάντσεθ! «Για φωτογραφίες και γελάκια καλοί είστε για μπάλα ούτε λόγος…αντε μου στο δια@λ@!!!!», ήταν ένα άλλο!

Ακολούθησαν αρκετά ακόμα, όλα στο ίδιο ύφος και με το ίδιο περιεχόμενο. «Παιξτε μπαλα μην σας παρει και σας σηκωσει ολους εκει στην ΠΑΕ!!», «Παιξτε μπαλα ρε μαλα@@@…μας εχετε κανει ξεφτιλα..», «Κουράστηκες απο τα πολλα ματς μοντέλο? παίξτε μπάλα γαμημέν@@»!

Happy birthday my bro!!! Enjoy your day !!!felicidades mi hermano!!!! Disfruta tu dia !! Y que podamos disfrutar muchos mas contigo !!! Eres un grande en el campo y un gigante fuera !!! @nano21gonzalez @elisabethreyes_ @vanesa_duran21

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sergio Sanchez Ortega (@sergiosanchez_21) στις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News