«Περιέγραψα αυτά που έζησα!»

[ads]

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο Γκόρντον Σίλντεφελντ και μίλησε για το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε με δηλώσεις του πριν από μερικούς μήνες, για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, για τον Τούντορ αλλά και για τον Λέοβατς.

[ads]

Για το πώς αισθάνεται για το ότι μιλάει σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης:«Αισθάνομαι πολύ ωραία, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από την Θεσσαλονίκη.»

Για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός:«Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, το σκορ δείχνει αυτό που είδαμε και κυριάρχησε στο παιχνίδι.»

Για τον ΠΑΟΚ του Τούντορ: «Ο Τούντορ προσπαθεί να φτιάξει έναν ΠΑΟΚ στη δική του αγωνιστική φιλοσοφία, βλέπω παίκτες που προσπαθούν να ακολουθήσουν αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού που είχε και στην Κροατία στη Χάιντουκ, και του βγαίνει.»

Για τη διαφορά του περσινού-φετινού ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετικός, μπαίνει στο γήπεδο και παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει και τον Μπερμπάτοφ και ίσως βοηθάει και αυτό.»

Για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την απόφαση του να πάει εκεί: «Εγώ είχα ένα τραυματισμό αλλά η ομάδα πέτυχε τον στόχο της και μπήκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν έμπαινε με τίποτα η μπάλα μέσα.»

Για το αν μετάνιωσε για το ότι άφησε την Ελλάδα: «Είχα πολύ καλές στιγμές στην Ελλάδα αλλά τώρα παίζω στην Ντιναμό και δεν μετανιώνω γιατί πήρα την απόφαση για την οικογένεια μου. Δεν κλείνω την πόρτα στην Ελλάδα.

Για το αν θα μπορούσε να επιβιώσει στην Ελλάδα μετά τη δήλωση του ότι ο αυτά που γίνονται στον Ολυμπιακό δεν τα έχει ξαναδεί ποτέ στην ζωή του και ότι είναι καταστροφή για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν είπα τίποτα κακό για κανέναν. Δεν ήθελα να δημιουργήσω σκάνδαλο, απλά περιέγραψα καταστάσεις που έζησα στην Ελλάδα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε ένα καλό επίπεδο, δεν έχω θέμα με κάποια πίεση. ‘Ηθελα να σημειώσω κάποια λάθη τα οποία έζησα, δεν ήθελα να θίξω κάποιον, η κουβέντα πήρε έναν άλλον δρόμο.»

Για την τριάδα των στόπερ του ΠΑΟΚ που παίζουν από τον Ιανουάριο μαζί: «Είναι καλό αυτό, είναι καλοί ποδοσφαιριστές-φυσικά όλοι έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας- αλλά γενικά είναι καλή αμυντική γραμμή.»

Για τον Λεόβατς: «Έχουμε παίξει συμπαίκτες στην Εθνική, φυσικά θέλει χρόνο γιατί ήρθε φέτος στην ομάδα και συνεργάζεται με παίκτες όπως ο Μπερμπάτοφ ή Έλληνες διεθνείς, ο κόσμος πρέπει να τον περιμένει.»

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και για την 2η θέση: «Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση γιατί μιλάμε για μεγάλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε τίποτα παρότι ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική ομάδα και είναι πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News