Στο ίδιο έργο θεατές: Στηρίζει Αναστασίου ο Αλαφούζος...

[ads]

Έπειτα από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα ο προβληματισμός επανήλθε στον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν υπήρξαν κατώτεροι των περιστάσεων και (παρά την εχθρική διαιτησία) υπέστησαν μια βαριά και συνάμα δίκαιη ήττα από τον ΠΑΟΚ που ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς.

[ads]

Ο Γιάννης Αλαφούζος που εν τέλει δεν βρέθηκε στην Τούμπα αλλά παρακολούθησε την αναμέτρηση τηλεοπτικά, πέραν της οργής του για τη διαιτησία του Αρετόπουλου (κάτι που εκφράστηκε και μέσω ανακοίνωσης), μετά το τέλος του αγώνα ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος για την εικόνα του Τριφυλλιού. Συνομίλησε με στενούς συνεργάτες του αλλά και τους Φύσσα, Βόκολο και Αναστασίου για να ακούσει τις απόψεις τους για τα αίτια της βαριάς ήττας.

Πάντως για πολλοστή φορά δεν πρόκειται να λάβει μια απόφαση εν θερμώ. Συνεχίζει να στηρίζει τον προπονητή της ομάδας και οι πληροφορίες λένε ότι δεν προτίθεται -τουλάχιστον άμεσα- να αλλάξει άποψη. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί η στήριξη εφόσον δεν έρχονται και θετικά αποτελέσματα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News