Το... Top-5 του Αρετόπουλου με Παναθηναϊκό! (pics&vids)

[ads]

Ο Αρετόπουλος προκάλεσε την οργή του Παναθηναϊκού χθες στην Τούμπα και δεν ήταν η πρώτη φορά. Θυμηθείτε τα… καλύτερα του Τρικαλινού ρέφερι και τους λόγους που είναι persona non grata στο Τριφύλλι.

[ads]

Σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, ο Αρετόπουλος θέλησε να πάρει λίγη από τη… χρυσόσκονη του Δικεφάλου και να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Το πέναλτι που έδωσε έξω από την περιοχή προκάλεσε δικαιολογημένα την οργή του Τριφυλλιού, το οποίο εξ αρχής είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή στο ντέρμπι της Τούμπας.

Οι λόγοι; Αρκετοί, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς με μία σύντομη αναδρομή στο παρελθόν. Το κακό ξεκίνησε το 2012, με το απίστευτο ρεσιτάλ στον αγώνα με τον -νεοφώτιστο τότε- Πλατανιά στα Χανιά, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Τρικαλινός ρέφερι έδωσε κι άλλες αφορμές έκτοτε για να τα έχουν μαζί του οι «πράσινοι». Βέβαια ο -διεθνής εδώ και λίγες ημέρες- Αρετόπουλος δεν έχει προκαλέσει μόνο σε αγώνες του Παναθηναϊκού, αλλά και σε αρκετές ακόμα περιπτώσεις, ανεξαρτήτως αντιπάλων.

Το Newspao.gr σας δίνει μία γεύση από το Top-5 του διεθνούς ρέφερι σε αγώνες με τον Παναθηναϊκό:

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-1 (25/11/12)

Στις 25 Νοεμβρίου 2012 ο Πλατανιάς έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής, νικώντας με 2-1 τον Παναθηναϊκό. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Αρετόπουλος είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των Χανιωτών, ενώ απέβαλε και τον Ζέκα με δεύτερη κίτρινη.

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-3 (21/9/14)

Σε ένα… deja vu του περιβόητου αγώνα του ’12, ο Αρετόπουλος είχε οριστεί και στο περσινό Πλατανιάς-Παναθηναϊκός, προκαλώντας την οργή των «πρασίνων» πριν το παιχνίδι. Το Τριφύλλι απέδρασε με το διπλό (2-3) από τα Χανιά, αλλά το εντυπωσιακό είναι πως σε ολόκληρο το 90λεπτο κέρδισαν ένα φάουλ όλο κι όλο, έναντι δέκα των γηπεδούχων!

Το... Top-5 του Αρετόπουλου με Παναθηναϊκό! (pics&vids)

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-0 (4-5/1/15)

Αξέχαστο φυσικά έχει μείνει και το παιχνίδι του περασμένου Ιανουαρίου ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό, που παίχτηκε σε… δύο δόσεις. Μπορεί οι παίκτες να μην έβλεπαν στα δύο μέτρα λόγω ομίχλης, αλλά ο Αρετόπουλος όχι μόνο ξεκίνησε το ματς, αλλά άφησε να περάσει και μισή ώρα πριν αποφασίσει να διακόψει οριστικά, για να συνεχιστεί την επόμενη μέρα.

Το... Top-5 του Αρετόπουλου με Παναθηναϊκό! (pics&vids)

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-0 (24/5/15)

Στα περσινά πλέι οφ, οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-0 του Ατρομήτου στη Λεωφόρου, χάριν σε δύο γκολ του Μπεργκ στο β’ μέρος. Στο 44′ ωστόσο είχε βρει δίχτυα και ο Ταυλαρίδης, αλλά ο Αρετόπουλος το ακύρωσε ανακαλύπτοντας φάουλ.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 3-1

Αποκορύφωμα βέβαια ήταν το απίθανο χθεσινό πέναλτι του Τρικαλινού ρέφερι στην Τούμπα. Ο Αρετόπουλος έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα εκτός περιοχής, προκαλώντας για μία ακόμα φορά μεγάλες αντιδράσεις.

Από εκεί και πέρα πάντως, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Αρετόπουλος προκάλεσε με τα σφυρίγματά του σε αγώνες κι άλλων ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο τέταρτος στο περίφημο ντέρμπι του Καλόπουλου, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός το 2011, χωρίς να σημειωθεί τίποτα από όσα έγιναν στο φύλλο αγώνος.

Αξιοσημείωτο επίσης το γεγονός ότι δεν γράφτηκε απολύτως τίποτα και στο περσινό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (1-2). Ο Γλύκος τραυματίστηκε από φωτοβολίδα, οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το φύλλο αγώνος έμεινε… λευκό.

Το... Top-5 του Αρετόπουλου με Παναθηναϊκό! (pics&vids)

Σε ακόμα ένα ντέρμπι που είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, ήταν ο Άρης-Ολυμπιακός 2-2 στις 29/10/12, λίγο πριν δηλαδή το περίφημο παιχνίδι του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλονικείς είχαν διαμαρτυρηθεί για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Κασναφέρη, αλλά και για αυτό που κέρδισαν οι Πειραιώτες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News