Ο Αναστασίου «εξαφάνισε» μια… ντουζίνα ποδοσφαιριστές!

[ads]

Πάντα μετά από μία ήττα, οι καλύτεροι ήταν αυτοί που δεν έπαιξαν!

[ads]

Έτσι μετά την τριαρα στην Τούμπα είναι λογικό άπαντες ν” αναζητούν τους λόγους που δεν αγωνίζονται μια σειρά από ποδοσφαιριστές…

ΒΕΜΕΡ: Ο Γερμανός ήταν στην αποστολή, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε. Για δύο μήνες ήταν στα πιτς ως τραυματίας. Αρχικά με μία κάκωση στη μύτη και στη συνέχεια με ενοχλήσεις στο αχίλλειο τένοντα!

Το παράδοξο είναι ότι ήρθε ως η «έτοιμη» λύση για τη δεξιά πτέρυγα, αλλά ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι σόι ποδοσφαιριστής είναι…Τα πρώτα δείγματα γραφής, με Μπριζ και Γκαμπάλα, δεν ήταν πολύ ενθαρυντικά, αλλά ακόμη δεν τον έχουμε δει σε μια σειρά αγώνων για να τον κρίνουμε…

ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ: Πέρσι έκανε αρκετά καλά παιχνίδια. Φέτος έχει εξαφανιστεί αφού δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής. Λες και τον έπιασε και αυτόν η «κατάρα» της πιτσιρικαρίας, που μόλις υπογράφουν νέο συμβόλαιο τους τρώει η μαρμάγκα!

ΣΑΝΤΣΕΘ: Ήρθε μετά βαίων και κλάδων για να καλύψει το κενό του Σίλντεφελντ. Μία κόκκινη (στο πρώτο ματς με την Μπριζ), αλλά και ένας μυικός τραυματισμός τον άφησε εκτός ενδεκάδας. Στη τελευταία προπόνηση πριν από την Τούμπα δήλωσε ξανά τραυματίας!

ΛΑΓΟΣ: Μία ζέστη, μία κρύο. Έχει αγωνιστεί σε έντεκα παιχνίδια (από τα δώδεκα) από την αρχή της σεζόν, αλλά μόλις τρία 90λεπτά! Μία είναι βασικός, μία αναπληρωματικός…

ΔΩΝΗΣ: Στα X-files του Παναθηναϊκού. Όχι γιατί δεν αγωνίζεται, αλλά γιατί έμεινε στην ομάδα αφού δεν τον υπολόγιζαν! Μιλάμε για ένα παιδί που πέρσι έκανε 33 συμμετοχές! Το καλοκαίρι ζήτησε να φύγει, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται. Τον ενημέρωσαν ότι… υπολογίζεται και μέχρι στιγμής είναι μονίμως εκτός αποστολής!

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Αρκετοί είπαν ότι το παιχνίδι στη Τούμπα του ταίριαζε να ξεκινήσει βασικός, για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις! Όταν μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Κουτρουμπή, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση των «πρασίνων». Ωστόσο και αυτός από την αρχή της σεζόν είχε ταλαιπωρηθεί από μια σειρά προβλημάτων – τραυματισμών και στα τελευταία ματς είναι ετοιμοπόλεμος!

ΛΟΥΝΤ: Ο Φινλανδός ήρθε με όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά και μεγάλες προσδοκίες. Με θετικό πρόσημο στα φιλικά του καλοκαιριού τέθηκε από νωρίς νοκ άουτ εξ” αιατίας ενός σοβαρού τραθυματυισμού στον θώρακα στο ματς με την Γκαμπάλα. Ο ένας μήνας της αποθεραπείας, έγινε σαράντα ημέρες, κάποια στιγμή επέστρεψε (αγωνίστηκε 7 λεπτά με τη Ξάνθη) και στη συνέχεια εξαφανίστηκε…

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Στη λογική ότι κάποιος παίκτης πρέπει να χρεώνεται κάθε αποτυχία, ο νεαρός αμυντικός «φορτώθηκε» τον αποκλεισμό από την Μπριζ! Εκ τότε αγνοείται! Χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο ματς με τον Πλατανιά τα τελευταία λεπτά για να κρατήσει το πολύτιμο 1-0.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Μια από τα ίδια και για τον δεξιοπόδαρο αμυντικό. Χρεώθηκε τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα και εκ τότε σβήτηκε από τον χάρτη!

ΕΣΙΕΝ: Παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό για τον φετινό Παναθηναϊκό. Δίχως επίσημη συμμετοχή και με πολλές αμφιβολίες κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει… Αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να μπει στο κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, αλλά ουδείς παίρνει και όρκο…

ΜΕΝΤΕΣ: Ο Παναθηναϊκός επέλεξε να τον «τελειώσει» μετά τον περσινό αποκλεισμό από τη Ξάνθη. Άλλωστε στη συνέχεια είχε μόλις 5 συμμετοχές ως αλλαγή. Το καλοκαίρι οι «πράσινοι» επιχείρησαν να του λύσουν το συμβόλαιο αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς ο Ολλανδός ζητούσε όλα τα χρήματα από τη φετινή σεζόν! Έτσι έμεινε…

Προφανώς ποτέ δεν θα μάθουμε σε ποια αγωνιστική κατάσταση είναι φέτος, αφού μετά τα όσα συνέβησαν με τον Εσιέν, ενδεχομένως να μπορούσε να δώσει λύσεις, όπως έκανε την πρώτη σεζόν στο «τριφύλλι». Ωστόσο παραμένει στο ρόστερ, πληρώνεται και… κάθεται!

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Στα μυστήρια παραμένει και η απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Νίκου Γιαννακόπουλου από τον Πανιώνιο. Διότι ήρθε ώς επιτακτική ανάγκη, προφανώς ξοδέυτηκαν κάποια χρήματα για την απόκτησή του και το συμβόλαιό του και είναι εκτός αποστολής! Το… μυστήριο δεν έχει να κάνει με τον αποκλεισμό του από την 18αδα αλλά με την απόκτησή του!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News