«Ξεφτιλισμένοι, δεν ντρέπεστε»
[ads]
Επίθεση Ταυλαρίδη στον βοηθό διαιτητή, Γιάννη Τουμπακάρη στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.
[ads]
Εκτός εαυτού ήταν ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού Στάθης Ταυλαρίδης, όχι μόνο μετά τη λήξη του αγώνα, για το ανύπαρκτο πέναλτι, αλλά και κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Αθήνα.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΟ αμυντικός του Παναθηναϊκού που χρεώθηκε με το πέναλτι μόλις είδε τον βοηθό του Αρετόπουλου, Γιάννη Τουμπακάρη (συνταξίδευε με τους «πράσινους» για την Αθήνα) άρχισε να του φωνάζει: «Ξεφτιλισμένοι, δεν ντέπεστε… Το πέναλτι ήταν εκτός…», ενώ με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνεύματα.
Ο Τουμπακάρης επόπτευε την περιοχή του Παναθηναϊκού στο α” ημίχρονο, οπότε θα μπορούσε να είχε ενημερώσει τον Αρετόπουλο ότι το μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη στον Ροντρίγκεζ ήταν εκτός περιοχής.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έβραζε ξανά το Τ-Center! Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
- «Μήνυμα Παναθηναϊκού σε ομάδες για Τεττέη - Tιμή-ρεκόρ αποφάσισε ο Αλαφούζος»
- Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει μεταγραφή στο «5»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι πιθανοί αντι-Λιβάι με Ολυμπιακό αν δεν παίξει
- ΣΠΟΡ FM TV: Τι ισχύει με την εγγραφή και τη δωρεάν θέαση