Στιλ: «Δεν υπήρξε πέναλτι»
[ads]
Ο Λουκ Στιλ θεωρεί λάθος της ομάδας του που δεν αντέδρασε μετά το 1-0, αν και τόνισε πως δεν υπήρξε πέναλτι στη φάση του Ροντρίγκες.
[ads]
«Σίγουρα το πρώτο γκολ έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Ήταν σε ένα σημείο που καμία ομάδα δεν είχε απειλήσει. Ήταν μια γρήγορη φάση, ο διαιτητής πρέπει να αποφασίσει σε κλάσματα δευτερολέπτου», ανέφερε αρχικά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.
Όσο για το αν υπάρχει πέναλτι ο Στιλ είπε: «Εγώ διαμαρτυρήθηκα έντονα, γιατί θεώρησα πως δεν υπήρξε καν παράβαση. Ήταν σημαντικό, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έπρεπε να αντιδράσουμε διαφορετικά παρά το γκολ, είναι λάθος μας που δεν το κάναμε».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»