Απίστευτη παράδοση για Μπεργκ - Καρέλη

Απίστευτη παράδοση για Μπεργκ - Καρέλη

[ads]
[ads]

Μάρκους Μπεργκ και Νίκος Καρέλης δείχνουν μία ιδιαίτερη «αγάπη» στα ασπρόμαυρα δίχτυα καθώς τα τελευταία δύο χρόνια έχουν πετύχει 11 από τα 17 γκολ του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.

[ads2]

Μπορεί ο Γιάννης Αναστασίου να έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στον αποψινό αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ωστόσο εκτιμάται πως ο Μάρκους Μπεργκ θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ενώ πολύ πιθανό βέβαια είναι να ξεκινήσουν μαζί Μπεργκ και Καρέλης.

Και αν αυτό το σχήμα μοιάζει πολύ επιθετικό για ένα εκτός έδρας ντέρμπι ο Σουηδός και ο Έλληνας επιθετικός όταν βλέπουν τα ασπρόμαυρα, αφιονίζονται. Οι δυο επιθετικοί του τριφυλλιού έχουν «φορτώσει» τα δίχτυα του ΠΑΟΚ με 11 γκολ, από τα 17 που έχει πετύχει συνολικά ο Παναθηναϊκός επί του «Δικεφάλου του Βορρά» τα τελευταία δύο χρόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News