"Δένει" την ταλεντάρα ο Παναθηναϊκός

"Δένει" την ταλεντάρα ο Παναθηναϊκός

Το μεγαλύτερό του ταλέντο, Λάζαρο Λάμπρου, κρατάει ο Παναθηναϊκός, που έκανε το πρώτο ραντεβού με τον πατέρα του 18χρονου επιθετικού, με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου.

[ads2]

Χωρίς αμφιβολία, ο Λάζαρος Λάμπρου αποτελεί αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό «προϊόν» της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Ο 18χρονος σέντερ φορ, που στο πρόσφατο φιλικό της πρώτης ομάδας με τον Πανελευσινιακό έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ, είναι ένα από τα πιο… βαριά χαρτιά για το μέλλον, κάτι που γνωρίζουν άπαντες στην ομάδα.

Γι’ αυτό και την Παρασκευή οι Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος συναντήθηκαν με τον πατέρα του παίκτη, με σκοπό να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2016. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θέλουν να προσφέρουν ένα νέο τετραετές συμβόλαιο και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ημέρες, ο Λάμπρου θα κληθεί στα γραφεία για να υπογράψει και φυσικά σιγά, σιγά να πάρει τις ευκαιρίες του στην πρώτη ομάδα.

Οι άλλοι δυο παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον Ιούνιο, και αποτελούν προτεραιότητα για ανανέωση είναι οι Πασχάλης Στάϊκος και Βασίλης Αγγελόπουλος. Οι Φύσσας, Βόκολος θα κάνουν και με την πλευρά των δυο τελευταίων ραντεβού, προκειμένου να τελειώσουν και αυτά τα θέματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News