Σίγουρος για Τούμπα
[ads]
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δεν νιώθει ενοχλήσεις και πιστεύει πως θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
[ads2]
Ο Μάρκους Μπεργκ επέστρεψε στην Αθήνα και ο τραυματισμός του με την εθνική ομάδα της Σουηδίας στον μηρό θα τον αφήσει εκτός μάχης για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί ο Μπεργκ να λείπει με τον ΠΑΣ, όμως με τον ΠΑΟΚ όλα δείχνουν πως θα δηλώσει «παρών».
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» ο Μπεργκ έλεγε στο περιβάλλον του πως δεν νιώθει ενοχλήσεις και ότι πιστεύει θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Τούμπας. Πάντως ο Σουηδός επιθετικός θα κάνει νέες εξετάσεις από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού, προκειμένου οι «πράσινοι» να γνωρίζουν την κατάσταση του τραυματισμού του. Αν όλα πάνε καλά τότε την Τρίτη θα μπει σε ρυθμούς προπόνησης και την Πέμπτη θα… φουλάρει για το ματς με τον ΠΑΟΚ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ «κλείδωσε» τον Γιάγκουσιτς – το πλάνο που άλλαξε τα δεδομένα
- Η ομάδα-φαβορί για Χέιζ-Ντέιβις αν επιστρέψει στην Ευρώπη
- Πήρε θέση η Χάιντουκ για Λιβάγια και Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: «Έτσι έκλεισε ο Γιάγκουσιτς στον Παναθηναϊκό-Τι έπεισε τον παίκτη»
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός το παλεύουν για Αργεντινό στόπερ»