Αρνείται τις κατηγορίες ο Σισέ

[ads]

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αρνήθηκε την ανάμιξή του στην υπόθεση με το sex tape του Βαλμπουενά, αναφέροντας πως απλά τον είχε προειδοποιήσει καθώς είναι φίλος του.

[ads2]

Σάλος έχει ξεσπάσει με το sax tape του Ματιέ Βαλμπουενά και την απόπειρα εκβιασμού του, με τον Τζιμπρίλ Σισέ να καταθέτει και στη συνέχεια να μένει ελεύθερος από τις αρχές.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έκανε δηλώσεις στην «Figaro» ξεκαθαρίζοντας πως: «Δεν έχω καμία σχέση με αυτό, ο Ματιέ είναι φίλος μου. Απλώς τον προειδοποίησα ότι αυτό θα ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα για εκείνον και θα πρέπει να προσέχει. Είναι μια ιστορία πολύ κακή και για εμένα αλλά και για εκείνον. Εμένα μου έκαναν ερωτήσεις για να μάθουν τι γνωρίζω και να ακούσουν τη δική μου πλευρά στην υπόθεση.

Εγώ ποτέ δεν τον εξαπάτησα. Ο Ματιέ είναι ένας φίλος. Όταν ήμασταν μαζί στη Μαρσέιγ πάντα τον έπαιρνα και πηγαίναμε μαζί στη προπόνηση. Δεν υπάρχει καμία απάτη. Απλώς τον προειδοποίησα να είναι προσεκτικός. Κατέθεσε και απλώς ανέφερε το όνομά μου. Έτσι μου πήραν την κατάθεση αυτή. Αυτά είναι όλα. Τώρα πάω να δω την αρραβωνιαστικιά μου και το μικρό μου παιδί. Αύριο θα προπονηθώ για το Dancing With The Stars».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News