Ελεύθερος ο Σισέ!

[ads]

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μετά από 12 ώρες στο αστυνομικό τμήμα έμεινε ελεύθερος.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μαζί με ακόμα τρία άτομα βρέθηκαν στο κρατητήριο το πρωί της Τρίτης με την κατηγορία ότι εκβίαζαν τον Βαλμπουενά έχοντας στην κατοχή τους DVD με σεξουαλικό περιεχόμενο του μεσοεποθετικού της Λιόν με τη σύντροφό του!

[ads2]

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έμεινε στο αστυνομικό τμήμα για 12 ώρες, ανακρίθηκε και τελικά αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με τις αναφορές στα γαλλικά ΜΜΕ, μάλιστα, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις και δεν πρόκειται να κατηγορηθεί για την συγκεκριμένη ιστορία. Σε αντίθεση με τους άλλους τρεις, οι οποίοι είναι γνωστοί στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι τρεις άνδρες ζητούσαν από τον Βαλμπουενά το ποσό των 100,000 ευρώ για να μην βγάλουν το υλικό στη δημοσιότητα.
Το φαρμακερό tweet της Τζουντ Σισέ
Πριν γίνουν γνωστά τα νέα για την αθώωση του Σισέ, η πρώην σύζυγος του Γάλλου παλαίμαχου, Τζουντ, είχε προλάβει να πετάξει το φαρμάκι της με post στο twitter. «Κάποιος βιάστηκε να αποκαλέσει τον άλλο “ντροπή”. Καλύτερα κάποιος να έχει τα χέρια του καθαρά πριν πετάξει τη λάσπη», έγραψε η Τζουντ, η οποία λίγες ημέρες νωρίτερα είχε επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου ξεκατίνιασμα με τον Σισέ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News