Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Λουντ!

[ads]

Στάζουν “μέλι” στη Φινλανδία για τον 22χρονο μέσο του ΠΑΟ, μετά το εξαιρετικό επίσημο ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

[ads2]

Το  εγκώμιο του Ρόμπιν Λουντ έπλεξε ο Τύπος της Φινλανδίας για την παρθενική του συμμετοχή σε επίσημο ματς της Εθνικής ομάδας της χώρας του, χαρακτηρίζοντάς τον εκ των κορυφαίων του αγώνα με τη Βόρειο Ιρλανδία.

Ο Λουντ μπήκε στο συγκεκριμένο ματς ως αλλαγή στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου (!) γεγονός που έγινε αντικείμενο συζήτησης στη χώρα του, αντικαθιστώντας τον Αλεξάντερ Ρινγκ της Καϊζερσλάουτερν.

Ο Λουντ χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του στη θέση του αριστερού χαφ σε σχηματισμό 4-4-2 ενώ σήμερα αρκετά Μέσα της πατρίδας του φιλοξενούν και δηλώσεις του, σημειώνοντας ότι η εμφάνισή του έδωσε ώθηση στη Φινλανδία να φτάσει στην ισοφάριση (1-1) με γκολ στο 87ο λεπτό.

“Σίγουρα όταν κάθεσαι στον πάγκο πρέπει να είσαι έτοιμος να μπεις στο γήπεδο ανά πάσα στιγμή. Και αυτό το έχω πάντοτε στο μυαλό μου. Το θέμα είναι να καταφέρεις να μπει γρήγορα στο ρυθμό του παιχνιδιού”, τόνισε ο Λουντ αρχικά.

Και συνέχισε λέγοντας: “Ξεκινήσαμε χωρίς μεγάλη αυτοπεποίθηση στη μεσαία γραμμή, αλλά όσο περνούσε η ώρα βρήκαμε την ευκαιρία να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλή η απόδοσή μας. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα πάμε καλύτερα στο μέλλον”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News