Στους καλύτερους... ξενιτεμένους Άγγλους ο Στιλ!
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google
Βρετανικό δημοσίευμα παρουσιάζει τους Άγγλους που αγωνίζονται εκτός Νησιού και τα πηγαίνουν περίφημα και ανάμεσά τους, βρίσκεται ο Λουκ Στιλ του Παναθηναϊκού.
Ο Άγγλος πορτιέρο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αναστασίου και των οπαδών του Παναθηναϊκού με τη σοβαρότητά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τη σταθερή του απόδοση και την προσπάθεια που καταβάλλει κάθε φορά για να κρατήσει το μηδέν για το «τριφύλλι».
Η «Telegraph», τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τους Άγγλους ποδοσφαιριστές που έχουν ξενιτευτεί και έχουν «πιάσει» στις ομάδες όπου επέλεξαν να συνεχίσουν την καριέρα τους και χαρακτηριστικά αναφέρει για τον Στιλ:
«Έχοντας μετακομίσει από την Πίτερμπρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έναντι 500.000 λιρών σαν 17χρονο παιδί, ο Λουκ Στιλ δεν μπορούσε να μπει μπροστά από τους Έντβιν Φαν ντερ Σάαρ και Τιμ Χάουαρντ. Έτσι, στα τέσσερα χρόνια της θητείας τους στην ομάδα, απέτυχε να πραγματοποιήσει εμφανίσεις στο επίπεδο Ανδρών της Γιουνάιτεντ. Πήγε στη Γουέστ Μπρομ, όμως, εκεί που “έφτιαξε” το όνομά του, ήταν στη Μπάρνσλεϊ, όπου μετακινήθηκε το 2008. Ήταν βασικός μέχρι το 2014, όταν και αποχώρησε για να παίξει στον Παναθηναϊκό. Πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2018».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Φαλ... σκιάχτρο στη ρακέτα - Ο επόμενος για το 5 - Τι μπορεί να δώσει ο Λάιλς»
- Παναθηναϊκός: Πώς έφτασε στο οριστικό deal για τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός, μπάτζετ: Τα χρήματα που έχει ξοδέψει ήδη για μεταγρφαφές
- Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρία για Πελίστρι - Η Ομοσπονδία ακύρωσε την πτήση τσάρτερ!
- «Προφορική δέσμευση Παναθηναϊκού-Μπόνγκα, τι περιμένει ο παίκτης»