«Σπόντες» Αναστασίου για τη διαιτησία και τους παίκτες του!

Αναστασίου

[ads]Στην ομιλία του μετά τη νίκη στην Ξάνθη, ο κόουτς του Παναθηναϊκού άφησε αιχμές για τον Βοσκάκη, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές της δικής του ομάδας.

Ο Γιάννης Αναστασίου ανέφερε πως νίκησαν επειδή αυτή την φορά ήταν ομάδα, κάτι που προφανώς θεωρεί ότι δεν γινόταν σε άλλα ματς, ενώ τόνισε με νόημα πως τίποτα δεν θα τους χαριστεί.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: “Αξίζουν σε όλους σας πολλά συγχαρητήρια. Πήραμε μία σημαντική νίκη και συνεχίζουμε. Και τη νίκη την πήραμε γιατί σήμερα (σ.σ. χθες) ήμασταν ομάδα.

Ήμασταν ενωμένοι, ο ένας έπαιζε για τον άλλο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Οταν παίζετε όλοι μαζί σαν ένα μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο και οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί μπροστά μας. Αυτός είναι ο δρόμος και έτσι πρέπει να είμαστε μέχρι τέλους. Κανένας δεν θα μας χαρίσει τίποτα, το ξέρατε και το βλέπετε και τώρα…”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News