Χτύπησε φλέβα χρυσού με Τελάντερ!

Χτύπησε φλέβα χρυσού με Τελάντερ!

[ads]Τέσσερις Δανοί οπαδοί βρέθηκαν στη Λεωφόρο την περασμένη Κυριακή και αποθέωσαν τον Ράσμους Τελάντερ και την επιλογή του Παναθηναϊκού.

Ο Ράσμους Τελάντερ είναι ένα νέο πρόσωπο για τον Παναθηναϊκό, που κατάφερε και κόντρα στον Πλατανιά την περασμένη αγωνιστική να διακριθεί. Μέσα σε δυο ματς έχει εξελιχθεί στη μοναδική μεταγραφή που αφήνει ελπίδες μέχρι τώρα για το μέλλον, αλλά και το παρόν.

Για τις μεγάλες δυνατότητες που έχει εγγυώνται και οι Δανοί συμπατριώτες του. Τέσσερις νεαροί Δανοί -και φανατικοί φίλοι της Άαλμποργκ από την οποία αποκτήθηκε ο Τελάντερ- που βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές, πήγαν προχθές στη Λεωφόρο, είδαν το ματς με τον Πλατανιά και περίμεναν τον συμπατριώτη τους, με τον οποίο μίλησαν για περισσότερο από πέντε λεπτά.

Μάλιστα, όπως ανέφερε πριν από λίγες ημέρες η εφημερίδα «Πράσινη» οι Δανοί ισχυρίστηκαν πως ο Παναθηναϊκός «χτύπησε» φλέβα χρυσού με τον νεαρό στόπερ. «Ο Παναθηναϊκός μας πήρε τον καλύτερο αμυντικό μας κι έναν από τους καλύτερους στη Δανία. Ακόμα δεν είδατε τίποτα» είπε ένας εξ αυτών, που είχε και… τατουάζ το σήμα της Άαλμποργκ στο στήθος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News