Ο "κάλυπτα και 'γω τον Κατσουράνη" επιβραβεύτηκε από την ΚΕΔ! (vid)
[ads]Ο παρατηρητής του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός το 2011, Νταμπώσης, που δεν παρέπεμψε τον Καλόπουλο για το απίστευτο οφσάιντ στον Κατσουράνη είναι ο αντί-Τσαχειλίδης.
Ο Δημήτρης Νταμπώσης είναι η επιλογή της ΕΠΟ για να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Γιάννης Τσαχειλίδης και ήδη προκαλεί αντιδράσεις δεδομένου ότι εικάζεται πως είναι από το κάτω ράφι.
Ο Νταμπώσης ήταν ο παρατηρητής του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός το 2011, όταν και ο ρέφερι Καλόπουλος είχε ακυρώσει με οφσάιντ, που δεν υπήρξε ποτέ, το γκολ του Κατσουράνη αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα. Ο Καλόπουλος δεν παραπέμφθηκε, αν και θα έπρεπε μαζί με τους βοηθούς Σαραϊδάρη-Τρύφωνα, από τον Νταμπώση ο οποίος τέσσερα χρόνια μετά παίρνει πόστο στην ΚΕΔ!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Αντίνο - Το ποσό του deal
- Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Οι αλλαγές Μπενίτεθ και τα φοβαρί με ΑΕΚ
- «Βόμβα» από το Basketnews: Ο Παναθηναϊκός στη μάχη για Άρμονι Μπρουκς
- Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι ρήτρα «μαμούθ» για Αντίνο, το ποσό
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα και οι 4 αλλαγές που χρειάζονται