Η απόφαση Αλαφούζου για Αναστασίου!

Η απόφαση Αλαφούζου για Αναστασίου!

[ads]Οι “πράσινοι” μπορεί να έχουν πάρει δύο νίκες στα τελευταία δύο ματς, ωστόσο η εικόνα τους μέσα στον αγωνισιτκό χώρο μόνο ικανοποιητική δεν είναι, ενώ και τα πράγματα για τον κόουτς Γιάννη Αναστασίου φαίνονται δυσοίωνα.

Κανένα θέμα προπονητή δεν τίθεται στην παρούσα φάση για τον Παναθηναϊκό παρά την απογοήτευση όλων στο σύλλογο για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Πλατανιά.

O Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει να στηρίζει τον Έλληνα τεχνικό για την ώρα, ωστόσο ο προβληματισμός είναι έντονος και πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της επόμενης αγωνιστικής, όπου ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ξάνθη στα Πηγάδια. Όλες οι πληροφορίες μάλιστα «συμφωνούν», ότι σε πιθανό στραβοπάτημα, οι Πράσινοι θα γυρίσουν στην Αθήνα χωρίς τον Αναστασίου στο αεροπλάνο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μετά το παιχνίδι με τους Ακρίτες το ερχόμενο Σάββατο υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος και αμέσως μετά τη διακοπή ακολουθούν πέντε ματς ”φωτιά” με ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Ατρόμητο (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News