Τιμωρία από Αναστασίου στον... Λαγό

Τιμωρία από Αναστασίου στον... Λαγό

[ads]Ο Έλληνας χαφ αντιμίλησε στον Στιβ Ρούτερ χωρίς να απολογηθεί και ο Αναστασίου τον άφησε εκτός αποστολής για το σημερινό παιχνίδι.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Πλατανιά στην Λεωφόρο (27/9, 16:00) έλειπε το όνομα του Τάσου Λαγού, δίχως να υπάρχει κάποια ενημέρωση για τραυματισμό του Έλληνα μέσου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» ο Λαγός έμεινε εκτός, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου τον τιμώρησε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 23χρονος άσος, στην προπόνηση της Πέμπτης, έκανε ένα άτσαλο μαρκάρισμα στον Νίνη, στον οποίο προκλήθηκε μία κάκωση με αποτέλεσμα να μείνει στα… πιτς για τον αγώνα με τους Χανιώτες. Ο Νίνης διαμαρτυρήθηκε στον συμπαίκτη του και στη συνέχεια το ίδιο έκανε και ο βοηθός του Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ.

Ο Λαγός, λοιπόν, πάνω στα νεύρα του αντιμίλησε στον Άγγλο, αλλά το θέμα σταμάτησε εκεί. Την επόμενη ο παίκτης ζήτησε συγνώμη, μπροστά σε όλη την ομάδα, στον Νίνη αλλά δεν έκανε το ίδιο και για τον Ρούτερ. Ο Αναστασίου ρώτησε τον Λαγό αν μόνο για τον Νίνη θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη, με τον Βολιώτη μέσο να λέει: «για ποιο άλλο πράγμα να ζητήσω». Φυσικά αυτή η απάντηση δεν άρεσε καθόλου στον τεχνικό του Παναθηναϊκού και έτσι πήρε την απόφαση να τον αφήσει αποστολής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News