Τον ήθελε ο ΠΑΟ... τώρα βγάζει μάτια

Τον ήθελε ο ΠΑΟ... τώρα βγάζει μάτια

[ads]Ο 28χρονος εξτρέμ της Θέλτα θεωρείται δικαιολογημένα από τα πιο «hot» ονόματα στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Ο Νολίτο στην τρίτη σεζόν του με τα χρώματα της ομάδας του Βίγκο δείχνει ασταμάτητος. Σε πέντε συμμετοχές έχει σκοράρει ισάριθμα γκολ καταλαμβάνοντας από κοινού με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ.

Ο πρώην άσος της Μπενφίκα, ήταν για ακόμη μία φορά από τους κορυφαίους της ομάδας του στην σαρωτική επικράτηση επί της Μπαρτσελόνα με 4-1.

Μόνο τυχαίο δεν θεωρείται το γεγονός πως οι Καταλανοί έχουν κινηθεί για την απόκτηση του ως αντι-Πέδρο κάτι που αναμένεται να συμβεί μόλις αρθεί η ποινή της FIFA.

Το παράδοξο είναι πως ο Νολίτο μέχρι το 2011 αγωνιζόταν στους «Μπλαουγκράνα» δίχως όμως να πάρει ευκαιρίες.

Εκείνη την εποχή είχε ακουστεί έντονα και το όνομα του Παναθηναϊκού. Ο πορτογαλικός Τύπος έκανε συνεχείς αναφορές τονίζοντας πως οι «πράσινοι» είχαν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Μάλιστα έγραφαν πως ο τότε προπονητής του «τριφυλλιού», Ζεσουάλντο Φερέιρα αλλά και τεχνικός διευθυντής, Κάρλος Φρέιτας σκόπευαν να ταξιδέψουν στην Βαρκελώνη για να κλείσουν την μεταγραφή, με τους «πράσινους» να προτείνουν στην Μπαρτσελόνα την απόκτηση του 40% ή 50%των δικαιωμάτων του.

Η άριστη τεχνική κατάρτιση του αλλά και το γεγονός πως μπορούσε να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης ήταν στοιχεία που δεν είχαν περάσει απαρατήρητα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Τελικά ο Νολίτο κατέληξε στην Μπενφίκα όπου παρέμεινε για δύο σεζόν προτού βρει τον δρόμο του στην Θέλτα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News