Πο πο μια... ζούγκλα στο ΟΑΚΑ!

Πο πο μια... ζούγκλα στο ΟΑΚΑ!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού απέδειξε τη διαφορά του κλειστού με τα άλλα γήπεδα και ο Άρης ευχαρίστησε τους «πράσινους» για την φιλοξενία

Μπορεί στη Θεσσαλονίκη έγιναν τα… μύρια όσα σε εξέδρες, παρκέ και έξω από την αίθουσα Τύπου, στο ΟΑΚΑ όμως αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά πως όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Παρά τα όσα είχαν προηγηθεί στα δυο ματς στο «Αλεξάνδρειο» χθες στο ΟΑΚΑ δεν έγινε το παραμικρό.

[ads2]

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μη συμβεί το παραμικρό με τους ανθρώπους της ομάδας να τηρούν τον λόγο τους στο ακέραιο.

Στην πρόσφατη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας οι «πράσινοι» είχαν εγγυηθεί πως δεν πρόκειται να συμβεί το παραμικρό, όπως και έγινε. Παράλληλα και ο κόσμος της ομάδας ήταν υποδειγματικός.
Τι κι αν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τα μέλη της ομάδας του Άρη προκάλεσαν, εκείνοι δεν ασχολήθηκαν μαζί τους, στήριξαν την ομάδα τους και στο τέλος πανηγύρισαν την πρόκριση στους τελικούς.
Είναι χαρακτηριστικό πως οι άνθρωποι του Άρη αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ευχαρίστησαν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία που τους επεφύλαξαν και στην τρίτη αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News