Άρης Μουσκοπέτρος: Σοβαρή βλάβη στο μάτι του, θα βλέπει στο 10%
Σοβαρό τραυματισμό υπέστη ο Άρης Μουγκοπέτρος, όταν ένα βεγγαλικό εξερράγη στα χέρια του, προκαλώντας όχι μόνο ακρωτηριασμό σε δύο δάχτυλά του, αλλά και ζημιά στο ένα του μάτι.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πανηγυριού όπου ο ίδιος έπαιζε κλαρίνο.
Ο μουσικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ, με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την κατάσταση των χεριών του, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει και πρόβλημα στην όραση.
Όπως μεταδόθηκε από το Live News στο Mega και τη δημοσιογράφο Μαρίλη Λάππα, η βλάβη στο μάτι του είναι ιδιαίτερα σοβαρή, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για περιορισμένη όραση, της τάξης του 10%.
Το πρωί της ίδιας ημέρας, ο 32χρονος μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο Γεννηματάς, προκειμένου να υποβληθεί σε εξειδικευμένες οφθαλμολογικές εξετάσεις από ειδική ιατρική ομάδα. Οι εξετάσεις κατέδειξαν σημαντική βλάβη στο μάτι του, με τους γιατρούς να περιμένουν τα επόμενα 24ωρα για να εξακριβώσουν αν η ζημιά θα είναι αναστρέψιμη ή μόνιμη.
Ο Άρης Μουγκοπέτρος παραμένει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση και από τις δύο μονάδες υγείας, τόσο για την αποκατάσταση του τραύματος στο χέρι όσο και για την πορεία της όρασής του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου: «Οι πιθανοί 3+1 σέντερ του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν»
- Θα πάρει χρόνο η υπόθεση Ουναχί - Η εναλλακτική του Παναθηναϊκού
- Κοντά σε πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός!
- Μίχος: «Ο Παναθηναϊκός δίνει στον Βλαχοδήμο συμβόλαιο... Μπακασέτα»
- «Προσπαθεί να φέρει Ματίας Γκαλάρσα ο Παναθηναϊκός»