Survivor spoiler αποχώρηση 28/3: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

Survivor spoiler αποχώρηση 28/3: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

Αποχώρηση σήμερα στο Survivor. Οι τέσσερις υποψήφιοι και ο παίκτης φαβορί που αποχωρεί από το παιχνίδι.

Ολοκληρώνεται ακόμη μια εβδομάδα με μεγάλες μάχες στο ριάλιτι επιβίωσης. Μπλε και Κόκκινοι μοιράστηκαν τις ασυλίες, 2-2 το σκορ.

Αναφορικά με την αποχώρηση, εχουμε την τετράδα των υποψηφίων με τη σειρά που ψηφίστηκαν: Ευγενία, Άιρα, Αναστασία και Χρύσα.

Survivor spoiler αποχώρηση 28/3: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

Ποια είναι φαβορί για αποχώρηση;

Με την πρώτη εικόνα όλοι θα πέσουν πάνω στην Ευγενία.

Είναι, πράγματι, αγωνιστικά το μεγάλο φαβορί. Θα είναι, ωστόσο και αυτή που θα αποχωρήσει; Διατηρούμε, όπως και την προηγούμενη φορά, επιφυλάξεις.

Μην αποκλείσετε, λοιπόν, να έχουμε ξανά έκπληξη και να δούμε την Άιρα, να αποχωρεί από το survivor.

Survivor: Καταρρακτώδης βροχή μέσα στη νύχτα – Γέμισε νερό η καλύβα των Μπλε

Το νέο επεισόδιο του Survivor επέστρεψε με προβλήματα για την Μπλε ομάδα. Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε τους Μαχητές οι οποίοι είχαν ένα ατύχημα καθώς η καλύβα τους έμπαζε νερά κάνοντας τους παίκτες να μένουν άγρυπνοι.

«Χθες το βράδυ είχαμε τα δικά μας και είπαμε να ξεκουραστούμε. Ξεκίνησε να βρέχει και λέμε “έπιασε βροχούλα”. Εκείνη την ώρα έπιασε καταιγίδα, έμπαιναν νερά μέσα στην καλύβα. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο βράδυ, δεν κοιμηθήκαμε», ανέφερε ο Θοδωρής στην κάμερα του Survivor.

Χριστόφορος: Αν στη θέση της Χρύσας ήταν η Μαριλίνα ή η Ευγενία, θα είχαν φύγει ακαριαία

O Χριστόφορος μίλησε για τον τραυματισμό της Χρύσας από την μπλε ομάδα του Survivor, καθώς οι συμπαίκτες της την προστάτευσαν και δεν την ψήφισαν ως υποψήφια προς αποχώρηση.

Ωστόσο, ο ίδιος ανέφερε πως πρόκειται για στρατηγική μιας παρέας που έχει δημιουργηθεί στην αντίπαλη ομάδα, ενώ τόνισε πως αν ήταν κάποια άλλη στη θέση της, δεν θα είχε την ίδια αντιμετώπιση.

«Κεντρική παρέα από την πρώτη στιγμή είναι Φάνης, Τζέιμς, Σταυρούλα και τα υπόλοιπα άτομα που θέλουν στην ουσία να ενταχθούν σε αυτή την ομάδα. Όταν έχεις άτομα που έχουν κύρος, θες να είσαι και εσύ σε αυτή την ομάδα, για να είσαι προστατευμένος», είπε ο Χριστόφορος.

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι με τον ίδιο τρόπο σκέφτηκε και ο Σταμάτης. «Έτσι πιστεύω εγώ και γι’ αυτό ο Σταμάτης πήγε προς τα κει. Γιατί είδε ότι είναι μόνος του κι άρχισε να ανεβαίνει αγωνιστικά και τον υποστηρίζει σιγά σιγά η ομάδα του και τον εμπιστεύεται, δεν θα πήγαινε κόντρα στην ομάδα και θα ψήφιζε Χρύσα, γιατί θα έμενε στο περιθώριο», αναφέρει.

«Σε περίπτωση που στη θέση της Χρύσας ήταν άλλος παίκτης, όπως η Μαριλίνα ή η Ευγενία, τα παιδιά δεν νομίζω να ανησυχούσαν τόσο για τον τραυματισμό της και θα υποστήριζαν την απόφαση του γιατρού ότι δεν ήταν τόσο σοβαρός ο τραυματισμός και θα είχαν φύγει ακαριαία στον τάκο. Δεν θα υπήρχε συζήτηση καν για όλο αυτό το θέμα και θα το είχαν δικαιολογήσει ότι τελικά, ψηφίζουν αγωνιστικά», πρόσθεσε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News